Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

E k s t r a s l a g ! (Ves/Sves)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

E k s t r a s l a g ! (Ves/Sves)

april 12 2022 - 14:14
Hei,

Jeg har fått konstatert ekstraslag (ves), men er hjertefrisk etter holterregistrering, ultralyd og arbeids-ekg. Har fanget ekstraslagene under anfall.

Og det fører meg til spørsmålet. Er det andre som opplever å få ekstraslagene i anfall? Og med anfall mener jeg ikke spredte ekstraslag utover dagen, men en periode (minutter/timer/døgn) hvor ekstraslagene kommer på løpende bånd for så å gi seg.

Jeg opplever å få dette anfallsvis i alt mellom 10min og 3 timer hvor pulsen blir høy (80-120) og ispedd masse ekstraslag. Med masse ekstraslag mener jeg mange i minuttet og på det verste så ofte som annethvert slag. Disse anfallene kan komme uten noe forvarsel og uten at jeg har vært plaget med ekstraslag tidligere på dagen. Hadde et anfall hvor pulsen var 120 og jeg fikk 13 ekstraslag på 30 sekunder. Tok ekg med iWatch som mente atrieflimmer. Jeg sendte utskrift av ekg til kardiologen min som sa det var sinusrytme med hyppige ekstraslag. Ikke farlig, men unehagelig.

Flere som opplever slike anfall? Virker som mange sliter med ekstraslag spredt utover dagen, men ikke i slike clustere/anfall som jeg har. Skjønner ikke disse anfallene og finner dem skremmende og ubehagelige selv om jeg er godt utredet og har fått bekreftet at dette ikke er farlig.
Til forsiden