Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Drøm eller virkelighet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Drøm eller virkelighet

des 28 2018 - 01:54
Jeg har noen ganger den siste tiden opplevd at jeg f. eks er på en fest med mange mennesker å bli usikker på om jeg drømmer eller om det faktisk er virkelighet. Virker som det skjer hovedsakelig når jeg har drukket alkohol, men husker veldig godt sist det skjedde og det har plaget meg siden. Var akkurat som det hadde skjedd noe helt forferdelig og dermed tenkte jeg at dette måtte være en drøm, men kan ikke huske at det skjedde noe spesielt heller.. gikk bare rundt og spurte folk om dette var en drøm, må jo virke veldig rart for andre. Hadde også fortalt folk senere at jeg måtte ha drømt, for det virket veldig sånn, men jeg var våken hele tiden og hadde absolutt ikke drøm.
Vet ikke het hva dette kan være, men er det noen som har opplevd noe lingnende? Og har råd til hva man kan gjøre om jeg havner i en slik situasjon igjen?
Avatar

Hei

jan 7 2019 - 00:54
Jeg har det sånn nokså ofte og det er noe som kalles derealisering. Det er veldig skremmende og forvirrende. Forstod du hvem du var?
Til forsiden