Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dra i slalombakken alene...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dra i slalombakken alene...

des 12 2012 - 16:56
Hei!

Jeg har så fryktelig lyst til å kjøre slalom! Jeg har nesten ikke kjørt på to år nå, fordi jeg ikke har noen å dra med. Jeg prøver å motivere meg selv til å dra alene, men det er vanskelig. Jeg er redd for å dra dit alene. Jeg vil ikke at de andre som er der skal skjønne at jeg er alene. Jeg er redd for å drite meg ut. Redd for å få et anfall der. Men jeg har så lyst!

I nærheten av der jeg bor finnes det en liten slalombakke. Jeg var der hele tiden da jeg var mindre, og da dro jeg som oftest alene. Det var mest unger fra området som kjørte der da, jeg vet ikke hvordan det er nå. At jeg kjenner bakken og området rundt, er positivt. Men jeg er redd for menneskene der.

Dette er ganske patetisk egentlig. Jaja. Noen som har tips eller råd å komme med?
Avatar

Hei

des 12 2012 - 17:36
Jeg kan forstå tankene dine om hva andre kommer til å tenke. Jeg tenker mye på hvilket inntrykk jeg gir selv. Men det mine behandlere alltid har sagt er at folk er ikke så opptatt av alle andre. Uten at det er stygt ment, så er vi en gjeng med egoister som som regel er så opptatt av hvordan vi selv fremstår at vi ikke legger merke til småpirk med andre :)

Men jeg skjønner godt du synes det er vanskelig. Men tenk, hvor deilig hadde det ikke vært å få dratt opp i bakken igjen? Prøv å tenk på det og se om du klarer å grave frem en "kick-ass" holdning. Nå skal du vise verdenen og angsten at du klarer deg alene i bakkene. For det tror jeg du klarer :)
Til forsiden