Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dps og medisinering i forbindelse med ufør

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dps og medisinering i forbindelse med ufør

jan 14 2020 - 05:01
Hei!

Jeg har blitt utredet hos DPS siden mai 2019, og etter mye frem og tilbake mente de at uføre var den eneste veien å gå. Jeg har fått diagnosene uspesifisert schizofreni samt panikklidelse med agorafobi. Det er de lidelsene de foreløpig har landet på. Jeg har hatt dette i lang tid, men ble alvorlig o syk sommeren 2013, og har blitt kasta hit og dit siden den gang.

Når har det seg slik at de vil medisinere meg, og vil plutselig ikke søke uføre allikevel. De ønsker å sette med på diverse antipsykotika. Jeg er livredd for medikamenter, og på grunn av dette så blir jeg dårlig bare jeg tar en slik pille, for jeg innbiller meg at jeg får bivirkninger som jeg ikke nødvendigvis gjør. Symptomtrykket mitt øker. Jeg går i dag på zoloft mot angst uten noen spesiell virkning, men har ikke turt å slutte på dem.

Jeg føler meg nå tvunget av DPS til å ta medisiner, for ellers går de ikke god for at uføre er det riktige. Jeg ønsket ikke uføre i utganspunktet, men de fikk overtalt meg etter flere måneder med samtaler. Nå hadde jeg endelig slått meg til ro med det, men nå snus det på hodet igjen.

Hva hadde dere gjort i en slik situasjon? Skal jeg begynne på medisiner som kan vippe meg av pinnen å gjøre meg enda sykere fordi mitt eget hode fucker opp for meg.

Takker for alle tilbakemeldinger.
Avatar

hmmmmm

jan 16 2020 - 18:38
vanskelig
da jeg er selv diagnosert paranoid schizofreni
og har gått sammenhengende 13 år ved behandling dps
jeg er selvsagt ufør 100 %
jeg har prøvd å få kutte på medisiner
men da sier psykiater det ikke lurt
jeg føler meg fanget liksom
så forstår deg godt de luxe
mitt råd er å forsøke bedre kommunikasjonen
forklare hvordan du føler ting og tang - og satse på de hører!
Til forsiden