Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dommedagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dommedagen

mars 15 2020 - 20:32
Da nærmer dommedagen seg.Hele verden er i krise og ingen vet hva som vil skje i vår uforutsigbare verden.Alt er utrygt.Uansett nyheter så er det negativt.Vi er i en krise.Dette er alvorlig.Folk kommer til å dø.Vi har hørt dette hele tiden.Alt rundt oss er utrygt.Alt er tomt.folk holder seg inne følger nyheter.skoler og barnehager er stengt.Vi er i en krig.Krig mot virus men dessverre også med egoistiske og selvsenterte mennesker som drar på hytter og bryter karantene.hverdagen er rar for tida.Hvordan vil alt bli.Vil vi nedkjempe og dommedagen skritt for skritt nærmer seg og vet dere hva vi er mange på jorda og jeg tror dette viruset ble laget for å ramme gamle også.Vi har jo på en side mennesker vi må beskytte for ikke å bli syke og andre sida de som er redde for sin økonomi og tenker hvor urettferdig det er for dem at de blir permittert på grunn av dette.jeg er våken om netter av angst problemer med søvn har jeg alltid og er våken men nå bekymrer jeg meg for folk rundt også at de ikke får.Snart er dommedagen her.dette kommer til å ta tid kan hende flere måneder.hva tror dere.Er dere redd for de rundt dere.
Avatar

No må du kutte ut med dette her

mars 15 2020 - 21:48
Du som er her inne og skriver nærmest daglig bør vite bedre enn dette her. Husk at barn og unge søker seg inn hit og er redde i disse dager. På tv og nett bes de om å logge inn her hvis de er suicidale og sliter, tror du de blir mindre redde av å lese om dine dommedags poster??
Avatar

Re: Dommedagen

mars 15 2020 - 22:52
Det er godt at vi tar denne utfordringen på alvor, men det er også viktig å ikke krisemaksimere. Til tross for prognosene er det fortsatt usikkerhet rundt hvordan ting vil utvikle seg fremover og jeg syns det viktig at vi fokuserer så mye som mulig på de tiltakene vi nå gjør sammen for å hindre smitte, og prøve å berolige hverandre fremfor å bruke så mye energi på å forestille seg verst tenkelige utfall. Ja, det er en del som dessverre er så blåst i hue at de tenker mer på seg selv enn andre, ikke så ulikt hvordan verden fungerer generelt, så man kan nesten ikke regne med annet.

Jeg har all forståelse for at folk er bekymra på vegne av seg og sine, og vi kommer nok dessverre ikke utenom flere dødsfall som følge av dette her, men vi må nesten bare ta en dag av gangen og huske å puste med magen. Kina har tross alt greid å begrense smitten på ganske kort tid, så jeg prøver å tenke at det er håp for at vi kan klare det samme.
Avatar

Te

mars 16 2020 - 00:55
NÅ må du gi deg selv her.Kanskje er dette alle må innse og forstå.Åpne øynene og se hva som foregår rundt seg slik at man tar ting på alvor faktisk.Om du er uenig med meg så får du vel være det da uten å drive å angripe her.Vi har alle lov å ha egne meninger. Om du ikke tror på dommedag så tror jeg det så får andre mene hva de vil.Enig med deg gummihjerte at Kina greide det men se hva Sverige gjør de har ikke stengt skoler og barnehager el stengt grenser.De tar det med ro.jeg er glad vi gjorde som Danmark.
Avatar

Ted

mars 16 2020 - 01:02
Tror du det er tilfeldig dette som skjer i verden.Se hvor rammet Italia er.nå er spania i krise.og du tror det er tilfeldig eller.Vi er overbefolket i verden.
Avatar

Pust med magen

mars 16 2020 - 09:20
Litt enig med Ted-M her. Dette kommer til å gå over, men vi må nok gjøre som Italia og stenge alt bortsett fra helsehjelp, matbutikker og apotek for å få bukt med dette. Men la være å komme med dommedagsprofetier, det hjelper ingen. Det er en annen hverdag, men tenker at istedet for å tenke negativt hele tiden, bruk tiden til å slappe av og lag gode rutiner for dagen. Gå en tur i skogen eller bare rundt huset om du ikke er syk selvsagt... Jeg ser også gode mennesker som vil hjelpe! :) Iallfall her jeg bor. Gratis utkjøringer av mat mm.
Avatar

Slapp av du, dette går over .

mars 16 2020 - 19:56
Det finnes ingenting som heter dommedag , men det kommer fra meg som ikke tror på noen religion eller noe åndelige ting.

Vi lever i et samfunn der mennesker blir stadig smartere og bedre, men det er vanskelig å se det. Fordi media har så mye makt over oss, for det viser bare 1 % av det som faktisk skjer når det 7,8 milliarder i verden og bra ting skjer hele tida.

Befolkningsveksten er på vei ned, flere barn og kvinner får utdanning ..og dødeligheten i fattigdom og krig er lavere enn noensinne.

Se dokumentarene og statistikkene til Hans Rosling på youtube så ser du hva jeg mener.

Lett å glemme når media har kun et fokus, det negative som skjer.


Vi snakkes om 6 mnder så får du se jeg har rett. Dette går over .

Bruk heller energien å være takknemlig alt det gode sånne hendelser får frem i mennesker
Avatar

Hmm rogajente

mars 16 2020 - 20:28
De fleste som bekymrer seg bekymrer seg for mennesker rundt seg.man er automatisk redd noe skal skje folk man er glad i.
Til forsiden