Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Døds angst (hjerte problem)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Døds angst (hjerte problem)

aug 7 2013 - 00:56
Hei,
ønsker å komme i kontakt/høre fra noen med samme angst problem.
I løpet av 2011-2012 fikk jeg i ny og ne trykk smerter mitt i brystet. Dette gikk over relativt fort så brydde meg ikke noe om det. Okt 2012 på jobb fikk jeg de samme bryst smertene men plutselig var det som det eksploderte i brystet og fikk varme strålinger ut i begge armene og i hodet. Ble lik bleik og svimmel i følge han som så det (glemmer aldri ansiktsuttrykket hans) føltes som jeg skulle svime av.
Høy puls og skjelven. Hadde høy pult og skjelvninger de 3 neste dagene.
Knekke en fot eller arm herlig, du vet hva som har skjedd og det ordner seg. Men dette er noe av det jævligste jeg har opplevd. Miste kontrollen på kroppen, på den måten var ikke kjekt. Fikk sjekket meg hos lege, EKG, blod prøver osv og alt var fint. Mest sannsynlig et panikk anfall, og bryst smertene som jeg har hatt i forkant er nok en forvarsel som jeg ikke har lyttet til.
I etterkant har jeg tydeligvis utviklet angst for angsten, redd for å få det igjen. Lytter på kroppen og blir urolig ved den minste prikning eller liggnende. Søvn problemer osv, klarte å legge det bak meg, men nå er jeg livredd for hjerte problemer eller rettere sakt dødsangst. Virker som jeg klarer å kontrollere det når jeg er hjemme med folk rundt meg, har reise jobb og har STORE søvn problemer hver natt når jeg er "alene". Uroen i kroppen kommer med en gang jeg går til sengs. Har fått Sobril av legen og noen hjerte medisiner som skal senke pulsen som jeg skal ta ved behov når det står på. Føler Sobril funger bra har ikke prøvd de andre. (Hater i utgangspunktet medikamenter)

Hadde vært kjekt å høre fra noen andre som har "dødsangst" som er redd for hjerte problemer.
Avatar

Heisann.

aug 7 2013 - 01:02
Jeg har panikklidelse. Er også sykepleier med erfaring fra kardiologisk avd. Vi kan godt ta en prat:)
Avatar

Dødsangst og hjerte.

aug 8 2013 - 16:53
Jeg kjenner meg så utmerket godt i det du skriver, om ønskelig så legg meg til som venn.
Litt erfaringer kan man altids dele :)
Avatar

Hjerte

aug 9 2013 - 20:47
Kjenner meg igjen ja. Hos meg hikk det så langt at jeg tok arbeids ekg og ultralyd på hjerte. Roa seg litt da. Men fortsatt kan jeg ta meg i å tenke at noe er galt. Har begynt hos psykolog igjen. Tror det er løsningen. Jeg bruker også sobril innimellom.
Avatar

..

aug 9 2013 - 23:50
Kjenner meg også utrolig godt igjen her. Det var slik min angst ble oppdaget.. utallige besøk på legevakten pga brystsmerter, kraftig hjertebank, kald svetting og svimmel. Det var selvfølgelig ingenting galt med meg.
Jeg har angst for å dø og at noen nær meg skal dø. Sliter ufattelig med å sovne for hver gang jeg legger meg kommer alle tankene og de kroppslige vondtene og bare jeg kjenner en antydning til smerte et sted går kroppen min på høygir. Utrolig slitsomt.

Jeg har gode og dårlige perioder, i de dårlige periodene får jeg utrolig mange angst anfall og er helt utslitt.. nå er jeg inne i en dårlig periode å håper at det gir seg etterhvert. :(
Avatar

du er ikke alene

aug 10 2013 - 15:28
Akkurat slik jeg har hatt det i lang tid.svimmelhet,vondt i brystet,illinger i venstre arm,vondt i skjeven, hjertebank, høy puls,en masse legevakt besøk med normale funn. Rart at kroppen skal være sånn mot en...
Til forsiden