Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dine merkeligste angstsymptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pinkeltje

mai 4 2020 - 19:57
Hei duu! Innerst inne vet jet at dette er angst, og kan le litt av det når jeg først har det bra. Men da jeg først er i situasjonen med mye mye angst, ser jeg sjeldent noe fornuft i det. Ofte overbevist om at her er det noe som ikke stemmer...

Har gått overraskende greit i forhold til situasjonen, frem til kanskje to uker siden.. aner ikke hva som utløste det, men nå har jeg massevis av angst og deale med.

Vet også at det å fylle dagene med noe, som gjør meg glad er viktig. Men når jeg da starter dagen med angst, vet jeg at mest sannsynlig blir resten av dagen preget av det..Kan nok gjøre mye for å hindre at angsten kommer til, men det å få fjernet den når den først kommer har jeg ikke sjans til.
Avatar

Hmm

mai 5 2020 - 06:27
Det er mange.uvirkelighetsfølelse,fremmedhetsfølelse at det fins ingen meg og splittelse.jeg har prikkinger i huden.pusteproblemer,spenningshodepine,mageproblemer.sug i magen.beina som er tunge når jeg går el at jeg føler jeg detter rett ned på gata.kroppen er fremmed.tanker som får ting til å skje.skikkelser som dukker opp når jeg legger meg.indre uro.følelse av å besvime at jeg er svak i kroppen også.samtidig som den er fremmed.angst har så mange ansikter
Avatar

PTSD

mai 6 2020 - 02:05
Jeg fikk diagnosen min for snart 2 år siden og det har vært både gode og dårlige perioder. Angsten gir meg mange symptomer og nye symptomer som ikke var der i starten. Mine er; - klam/svett inne i håndflatene, under føtter og under armene. - skjelvinger - hjertebank/trykking i brystet - uvirkelighetsfølelse hvor jeg føler at jeg synker gjennom bakken/gulvet - svimmel - gråteanfall - hallusinasjon (syn/lukt) - uro/anspent som fører til smerter i rygg/nakke - prikking i hender/armer - mageproblemer/kvalme - søvnproblemer - humørsvingninger (lei meg/sint) - følelsen av å bli kvalt.
Avatar

Spasmer/kramper

mai 22 2020 - 01:20
For meg har det rareste vært at jeg har fått kramper/spasmer i hender akkurat som trousseaus tegn. Har vært i kontakt med lege og har til og med vært innlagt på sykehus. de finner ingenting galt, men jeg klarer ikke å slå meg til ro med dette, så føler egentlig angsten bare blir være av dette. Har også opplevd prikkinger og lammelse i hele kroppen samtidig. Nå for tiden går jeg med en konstant følelse av en klump i halsen og at det er kjempetrangt/følelse av å skulle bli kvalt når som helst. Kjenner ogås på nummenhet og prikkinger om hverandre. Det er altså et eller annet symptom konstant. Blir grusomt sliten :(
Avatar

Kramper

mai 22 2020 - 04:40
Jeg fikk mye Leamus da jeg bytta medisin til Zoloft -sluttet etter 2-3 uker, men hadde fortsatt bivirkninger en god stund etterpå (starta med magnesium for se om det hjalp også). Så nå 2 måneder etterpå så har jeg det veldig lite og veldig sjeldent.
Til forsiden