Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det føles som om jeg drukner.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det føles som om jeg drukner.

des 28 2020 - 22:49
Sliter mye om tiden. De siste ukene har jeg ikke klart å fokusere på jobb, som har satt mange i en klein situasjon. Får angst av at jeg ikke får ting gjort og at jeg skuffer folk, depresjonen min blir gjort værre av angsten, depresjonen gjør at det blir vanskelig å fokusere på ting, og sånn går det.

Kort forklart, jeg hater meg selv.

Liker ikke utseendet mitt. Liker ikke hjernen min. Liker ikke at jeg alltid ser ut til å skuffe andre. Liker ikke at jeg ikke klarer å fokusere på det som burde være dritenkle oppgaver. Liker ikke at selv om jeg vet at det er mye på spill så klarer jeg ikke å bare sitte ned og jobbe.

Det føles som jeg drukner. Som om jeg er langt under vann, så langt at jeg ikke ser dagslys lenger. Vanntrykket presser ned på lungene mine og gjør det umulig for meg å puste. Likevel dør jeg ikke. Jeg står bare fast der, synker dypere og dypere ned. Kjettinger festa rundt armene, beina, nakken, som alle drar meg nedover, men likevel føles det ut som om jeg har nøkkelen til disse kjettingene i hånda, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare låser dem opp slipper meg ut. Kanskje det er fordi jeg tenker jeg fortjener det.

Jeg sliter med å se poenget lenger. Jeg hater livet mitt. Jeg hater jobben min. Jeg ser ikkeno mulighet for å få ny jobb med det første, og jeg tror ikke jeg takler et avslag i tilstanden jeg er i. Jeg har lyst til å gråte, men det kommer ingenting ut. Tenker det kanskje hadde vært bedre om jeg bare ikke var her, men jeg vet ikke om jeg har lyst til å dø heller.

Var usikker på om jeg burde legge dette under angst eller depresjon, begge er store problemer for meg for øyeblikket.
Avatar

Hei

des 25 2021 - 21:53
Kjenner på en del av de samme følelsene som deg! Har også brukt metaforen med å drukne for å forklare følelsene mine.

Det føles som om man blir dratt ned samtidig som man vet nøyaktig hvordan man skal komme seg opp... som du sier;man sitter fast.

Har desverre ikke noen løsning, men du er ikke alene. Det er noe iallefall!
Til forsiden