Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Det å få diagnoser, eller få en ny vurdering av helse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Det å få diagnoser, eller få en ny vurdering av helse

des 11 2012 - 08:18
Jeg kjenner sånn på dette om dagen siden jeg har vært til ny vurdering av helsa mi. Jeg har for noen år tilbake fått diagnosen ptsd og generalisert angst.

Etter ny vurdering nå viser det seg at jeg fortsatt har det samme + at de har lagt på alvorlig depresjon.

På et vis er det ok å få dette bekreftet men på en annen side så blir jeg så skuffet.. Jeg skulle ønske at noe av det hadde forsvunnet med tiden. Jeg synes det er særlig tungt å ta innover meg at ptsd'n min fortsatt eksisterer siden jeg har jobbet så hardt med å stagge den.

Det blir liksom med blanede følelser jeg mottar disse nye opplysningene. Håpet var at de kunne bekrefte at alt var mye bedre nå, men følelsen jeg får er at det er like ille, om ikke værre.

Jeg forstår jo nytten i en ny vurdering for da vet jeg hva jeg har å forholde meg til, men samtidig så blir jeg lei, lei og trist.

Å lære å leve med det er det noe som heter, hvordan gjør jeg det? Hvordan gjør dere det?

Det blir som å gå i en bratt trapp å ikke komme oppover på et vis, bare stå midt i trappa å slurre.. Kanskje det er sånn at jeg må forsøke å trives her "midt i trappa, forsøke å se at dagene kan være gode selvom jeg ikke kommer meg opp til toppen.

Hilsen suttrehøna :)
Avatar

PTSD.

des 11 2012 - 10:31
Amen!!!! :-)
Til forsiden