Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dere som har hatt leamus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dere som har hatt leamus

des 29 2021 - 00:40
Jeg har hatt alvorlig helseangst en del år nå. Og helt siden 2019 har jeg hatt en del leamus. Vært hos to ulike leger flere ganger fordi leamusen forsterket angsten min for als. Begynte måle beina og fant ut at de er ca halv cm ulike et sted. Dette sier legene at ikke engang er et avvik. Men noe jeg brått har blitt fokusert på.
Hatt leamus overalt. Syns knoklene på ene hånda er mer tydelig enn den andre osv. Finner sånt da og er redd det er muskelsvinn. Alle sier jeg ville vært veldig dårlig nå om det faktisk var ALS..

Noen ganger føler jeg høyre hånda er litt stiv. Men bruker tlf veldig mye i den hånda og virker som det provoserer der frem litt.
Også hatt leamus i tommel der flere ganger.
Men det får jeg i rumpa, legger, lår osv også.

Dere som har hatt leamus.
Var dere redd for als? Hvor har dere fått leamus og har dere hatt det over lengre tid? Begynte dere måle etter muskelsvinn osv?
Avatar

Re: Dere som har hatt leamus

des 29 2021 - 12:00
Hei! Kjenner meg veldig igjen i dine problemer. Har hatt angst i 2-3 år no. Eg har helseangst og kjenner på mye forskjellig. Eg har funnet ut at du kan tenke deg til alle mulige symptomer, selv om de ikkje er så vanlig blandt andre, det er sånn helseangst fungerer. Leamus er og et tegn på vitamin-mangel, så visst du vil ha litt meir bekreftelser så kan du jo ta en tur til legen og ta noen blodprøver!
Avatar

Re: Dere som har hatt leamus

jan 7 2022 - 22:32
Jeg har og vært plaget med leamus, spes på det ene øynet, det varte i 2 mnd. Trodde jeg skulle bli gal. Har og hatt det mellom tommel og pekefinger en god stund. Ellers kan det plutselig poppe til i armen/ ryggen/ låret…det skremmer meg veldig, har helseangst og har de værste scenarioer i hodet om hva som holder på å skje meg meg. Veldig slitsomt
Avatar

Re: Dere som har hatt leamus

jan 11 2022 - 21:03
Har hatt leamus i to år. Ingen har funnet noe gale. Har vært hos både fastlege og nevrolg . Har begynt å akspetere det:) er over alt . Men ikke hele tiden men daglig
Avatar

Hei

jan 23 2022 - 17:59
Jeg har hatt leamus under det ene øyet så lenge at jeg ikke husker når det begynte. Et sted mellom to og tre år siden, tenker jeg. Den tok en kort pause på kanskje en måneds tid sist november/desember, så kom den tilbake. Det har i hvert fall ingenting med vitaminmangel å gjøre, som noen skrev om. Jeg tar vitamintilskudd. Leamusen gjør meg veldig lite. Det ser selvfølgelig dumt ut, men jeg møter nesten aldri mennesker uansett.
Til forsiden