Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon og angst..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon og angst..

mai 22 2013 - 22:04
Sliter med sosial angst og depresjon... men det har aldri vært så tungt som det er nå (føles det hvertfall som). Jeg klarer ikke å slutte med tankene om å gi opp, og det er virkelig slitsomt og skummelt. Er det noen som kjenner seg igjen i dette? Når depresjonen bare tar helt overhånd og man bokstavelig talt må kjempe for harde livet? Hadde virkelig satt pris på noen tips, og deres egne erfaringer når det har blitt innmari tøft... litt success stories hadde hjulpet meg veldig!
Avatar

hei

mai 23 2013 - 17:21
kjenner meg veldig igjen, og er i samme situasjon for tiden. Sendt deg en venneforespørsel. Har dessverre ikke noen tips tror jeg, men prater gjerne med deg.
Avatar

...

mai 23 2013 - 17:33
Når du føler for å gi opp; tenk på at nå er du på bunnen i et lite øyeblikk, om noen timer eller dager kan situasjonen ha snudd og du føler deg bedre. Hadde du da tatt livet ditt ville det vært for at du ikke klarte noen dager ekstra, det er så lite som skal til, livet kan snu så fort at du ikke aner...selv om du har det tøft nå tenk fremover, det er hvertfall det som holder meg gående. Jeg har ingen venner, gått opp over 20 kilo på 6 mnd, gruer meg til sommeren men ser fremover 1 år. Da vet jeg at jeg har det bedre enn nå og en jobb jeg liker. Så får jeg heller bare bite i det sure eplet og komme meg gjennom dette året....ikke mist troen!
Avatar

hmm...

mai 23 2013 - 18:01
Sosial angst her også... har vel ikke så mye mer tips, enn å se framover, og prøve se noe posetivt i livet, uansett om det er små ting:) alt hjelper litt.
Avatar

Få hjelp

mai 23 2013 - 18:22
Søk hjelp! Å snakke med profesjonelle som vet hva de driver med hjelper meg i en vanskelig situasjon. Psykologen sier han er helt sikker på at jeg kan bli frisk og kvitt mine depresjoner og suicidale tanker :)

Ellers, hold ut. Du kommer deg opp av dalen igjen. Stell godt med deg selv, spis mat du liker og prøv å kom deg ut på en tur, se tvshow du liker - det var rådene jeg fikk. Lykke til! Vi er mange som vet hvordan du har det..
Avatar

tror alle blir friske

mai 23 2013 - 20:08
vi må bare få litt hjelp til å finne retningen ,alt ligge bare i hode å mye negativitet kommer frem. Må overbevise oss selv av og til.jeg hadde panikkangst for ca 2 timer siden så ingen gode utveier ,men tenkte nå skal jeg gå i mot angsten å dro ut å besøkte noen venner da løsnet dette ganske bra. Tror vi kunne hjulpe hverandre her på Sidetmedord vist vi hadde hatt en meir direkte chat slik vi kunne skrive til hverandre gode og dårlige dager å dele meir erfaring.håper på det kommer fort:)
Avatar

:)

mai 25 2013 - 00:42
Ja, takk for mange støttende svar :) jeg ser en psykolog hver uke... Men føler ikke egentlig at det hjelper all verden. Men jeg har klarte å face mye av angsten de siste dagene, selv om den var på sitt aller verste... Sånn når angsten begynner å "spre" seg og "mutere" seg... Som et språklig bilde her :P når man plutselig får nye angsttdnker og nye fysiske symptomer og diverse... Det er ekkelt, men jeg skal komme gjennom dette. Jeg vil kunne glede meg til alt i livet :) jeg håper alt bedrer seg for dere også!
Avatar

Tips :-)

mai 29 2013 - 13:45
Les, og lær om Kognitiv Terapi på nettet ! :-) Det fins også flere bøker om denne form for "selvhjelp! F.eks. av forfatter Repål <3
Til forsiden