Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den kjære angsten har banket på døren min igjen for fullt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den kjære angsten har banket på døren min igjen for fullt

des 25 2012 - 17:40
hei , har vært plaget med generalisert angst egentlig helelivet , men har egentlig har det ganske bra siden jeg fikk barn men nå er det så mye som sjer rundt meg i livet som jeg får vondt av å tenke på , syke slektninger å bekymringer fra a til å. har ingen å prate om å veit ikkje hvordan jeg kommer i kontakt med psykolog? føler at angsten min går utover mine kjære , jeg er snar sint å utålmodig å veldig innavendt.har ingen jeg føler jeg kan prate med siden for vil ikke gi noen enda en bekymring.noen gode råd egentlig til meg? noen som føler det slik selv?
Avatar

takk for du tok tid å svare

des 29 2012 - 20:48
jo sinne ligge mye med angsten , at jeg føler den ødlegger mye for meg å ting jeg ikke får gjort , Meditering for angst har jeg ikke hørt om men det virker intrisant for kilden med angst er tanker ut av kontroll rett å slett, det som har hjulpet mye meg har vært og vere opptatt heletiden å trening feks har vært en god hjelp , men å angripe selve problemet som tankene har jeg ungått å vil tro selvdisplin vil gjøre mye. takk for du tok deg tid
Avatar

Tilbakefall :(

jan 6 2013 - 20:05
Hei.

Huff nå har jeg også fått kjent på tlbakefallet med angsten :(
Di siste 3/ 4 dagene har det byggd seg noe opp i kroppen min igjen av mer uro / angst og alle de påfølgende ubehageligheter som dette medfører.
Nevner, nervøsitet, tungpusta, svetting, urolig søvn, hjertebank og ekstrasystoler med raske urytmer i hjerte, svimmelhet, rødming og brenning i ansikte, muskelsmerter og prikking og stikking i brystkassen.

I dag så greide ikke jeg og holde tilbake frustrasjon og oppgittheten det blei desverre noen tårer som jeg bare måtte få ut.
Føler at depresjon ? er den som nå styrer litt av di opplevelsene og frustrasjon som jeg har.:(

Jeg har vært medesin fri i ca 1 mnd, var lettet når jeg tok siste zoloft og har liksom følt at det har gått sån noen lunde bra selv om jeg veit at angsten har vært sammen med meg om dagene.
Det og falle tilbake er vell kansje normalt ?? jeg veit ikke før jeg har ikke haddt det slikt før men håper at dette kan normalisere seg igjen snart, noen som har kjent på dette og har erfart det.??

Jeg er også ferdig oss min psykolog for denne gang med en epikrise som viser til panikkangst / genarilisert angst ( GAD )

For meg så høres dette alvorlig ut og tenker tanken, vil jeg noen sinne bli bra ? huff dette er tung...:((((

Opplevelsen av tilbakefall er veldig tungt, men må vell bare akseptere at slikt er det.
Spørsmålet som jeg stiller meg nå er, burde jeg gå tilbake til ssri preperatet ( Lykkepillen )
Noen som har erfaring med det...???

Oppgitt agnster....:((((
Avatar

Tilbakefall

jan 8 2013 - 01:07
Hei, synd du fikk tilbakefall. Kanskje du sluttet med medisinen for tidlig.
Går på cipralex(billigvarianten) og for meg er da ein god løsning, prøvde i 8 mnd å unngå medisin, er sta :-), men bestemte meg i august å begynne på tbl.
Begynte på 5 mg, og auka til 10 etter 9 daga. Hjalp på depresjonen, men angsten dukka opp fremdeles. Staheten kom tilbake :-), så eg venta til desember før eg auka til 15, og då kom virkningen på angsten og, har hatt ei flott jul og er klar for da nye året uten angst.
Viktig med tålmodighet for da virke ikkje med ein gong. Og viktig å ikkje være for sta for då tar da like lang tid som for meg :-): Eg går til psykolog i tillegg, har gjort siden april ifjor.
Lykke til :-)
Mvh Annasofia
Avatar

Tilbakefall.

jan 11 2013 - 21:22
Tenk at dette skulle komme slik over meg igjen :( følte at jeg hadde en vis kontrol og at det gikk fremover selv om jeg hadde sluttet med cipralex.

Skjønner ikke at mine følelser og tanker lar seg overkjøre av denne angsten og redsel som trigger meg om dagene.
Jeg har jo haddt alle slags undersøkelser vedr hjerte uten at dem har funnet noe galt, alle undersøkelser sier at hjerte mitt er friskt :) alikavell så velger man og kaste bort en tilfredsstillende hverdag meg dumme tanker om hjerte og at det skulle være sykt.

Jeg kjenner riktig nokk mange ubehager i bryste med dette, hjertebank, stikking, ekstraslag og av og til noe harehopp fra hjerte, nummenhet og prikking / svie i ansikte. :((

Dette burde jeg bruke sunnfornuft på og tenke at jeg er undersøkt men alikavell så presser disse frykt tankene seg frem i hode og desverre styrer min hvedag.
Er så jævla oppgitt og lei meg for dette, ønsker ikke min værste fiende og gå igjennom nokka sånt..

Tenker også en dag må jeg vell bli overbevist og slippe disse negative tankene, det ser jeg frem til :)

Noen som har det som meg med nettopp dette som jeg beskriver her.???
Avatar

Kjenner meg mye igjen desverre

jan 13 2013 - 00:57
vi opplever nok generalisert angstlidelse på forsjelige måtet men alikavel så er det likt.Er så drittlei av å bekymre meg å ha vonde tanker å ikke noen å prate med det om , noen dager har jeg det bra å noen dårlige .alt etter hvor opptatt jeg klarer å holde meg.Tar ikke noen medisin eller har noken psykolog ,for å være ærlig så vet jeg ikke hvordan jeg skal komme i kontakt med psykolog ?lhusker ikke hva jeg gjor sist gang, var hos psykolog for 3-4 år siden det hjalp å fikk cipralex men synest det bare tok toppen av isfjellet men det hjalp jo , hadde angstfri periode i fjor.Jeg er hverfall veldig snarsint å utålmodig å føler meg deprimert å skulle ønske å ha noen å prate med , samboer forstår ikke dette å tar det med en klype salt ,Angsten er som en berg å dalbane i hverfall , håpe bare denne turen tar slutt å kan begynne å nyte mer det gode liv :)
Avatar

Jada :/

feb 1 2013 - 21:20
Så tynga den angsten meg så til grader igjen..:(
Jeg har ikke angstfrie dager, riktignokk ikke så tungt må jeg si.

Men i går og i heile dag, tårer, smerter, hjertebank og ekstraslag trigger meg så jeg får skikkelig redsel og frustrasjon.:(

Trenger vell ikke og si noe mer, dem som kjenner til dette veit hva jeg snakker om ??
Hvorfor er denne angsten så vond og bli kvitt eller vanskelig og få kontrol på når man veit at hjerte osv er friskt ?? :/

Æ tillate meg også og si, hælvetes forbanna angsten, den tunge angsten meine æ :/

Huff huff :(
Til forsiden