Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Den jævla angsten - helseangsten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Den jævla angsten - helseangsten?

jan 5 2018 - 23:12
Ja, det prikker både her og der, og brystet kjennes som om det skal sprenge hvert øyeblikk, hjerteinfarkt og hjerneslag er på vei hele tiden, dødelige infeksjoner likeså. Jeg VET jo at dette er irrasjonelt, og at vi alle er dødelige, og at jeg også skal dø en gang, men det er så jævlig slitsomt å gå rundt og tro at det skal skje meg hvert øyeblikk som helst, hele tiden.. Jeg er jo ikke redd for å dø, så hvorfor er jeg redd?
Avatar

bok

jan 5 2018 - 23:18
Hei Ingvard Wilhelmsen har en fin bok som heter "Livet er et usikkert prosjekt". Jeg ha fått endel hjelp fra den.
Avatar

Takk

jan 5 2018 - 23:19
Takk for tips :-) Livet er jo ikke for pyser <3
Avatar

Re: Den jævla angsten - helseangsten?

jan 7 2018 - 23:09
Heigrims, ut i fra dette og andre innlegg du har, så ser det ut til at du kjenner godt til Wilhelmsen. Du siterer ham stadig vekk, selv om du utgir det for å være egne tanker. Men, for meg er Wilhelmsen den beste vei ut av dette
Avatar

pårettvei

jan 10 2018 - 23:12
Hei Pårettvei! Jeg har aldri hørt om Wilhelmsen, så hvis jeg siterer ham, har vi sikkert samme tankemønster. Jeg har blitt anbefalt ham av flere her, så skal absolutt høre/lese, det høres ut som det er noe for meg :-) Takk for tips til deg og alle andre <3
Avatar

Re: Den jævla angsten - helseangsten?

jan 11 2018 - 11:04
Er det mulig å ha helseangst uten å ha hørt om Wilhelmsen... :-) Du får lese selvhjelpstrilogien hans samt lese om ham på nett og podcaster. Har hjulpet meg noe helt enormt. I tillegg er det viktig med nok søvn, trening og sunt kosthold. Har kuttet kaffe da det setter fyr på kroppen, men vil etterhvert begynne igjen når jeg merker at jeg også klarer det. Mestring er en fin ting.
Avatar

Re: Den jævla angsten - helseangsten?

jan 11 2018 - 16:10
Ja, det er mulig, all den tid jeg er ganske nydiagnostisert, og det er først nå jeg har meldt meg inn i grupper/får behandling osv. Tusen takk igjen for tips, jeg skal bestille bøkene hans :-)
Til forsiden