Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DPS, bytte behandler, helseangst..etc

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DPS, bytte behandler, helseangst..etc

jan 29 2022 - 09:10
Hei!

Herre jesus, jeg har fått en behandler på DPS som jeg virkelig ikke har tillit til.
Første time skulle være med videokonsultasjon for jeg var i karantene. Han ringer med plutselig 15 min før timen og ber om å ha timen over telefon uten å oppgi noe grunn. Ganske mye kommunikasjon som blir borte når du i tillegg tar bort det visuelle! Når jeg snakker med han så får jeg følelsen av at han er fra en helt annen planet enn meg, han er så dårlig på å kommunisere og gi feedback på det jeg snakker om. I går møtte jeg han face 2 face.. jeg forteller om angsten min og at jeg ofte har kjent meg svimmel.. han presterer å si med veldig bastant stemme at, dette er IKKE angst, dette må jeg få sjekket hos legen. Takk gud for at jeg har jobbet hardt med min helseangst i noen måneder nå for hadde dette vært to måneder tilbake så hadde han skremt vettet av meg og trigget et tankekjør uten like! Nå ble dette et tankekjør i går, men føler jeg har kontroll på dette i dag, heldigvis.
Jeg vet med meg selv av svimmelheten er angst. Det er jo ganske tydelig at så fort jeg eksponerer meg så kan jeg kjenne på svimmelhet, så fort jeg vender tilbake til komfortsonen så slipper svimmelheten. Etter at jeg har fått kontroll på angsten gjennom meditasjon og pusteøvelser så har svimmelheten gitt seg. Men dette måtte jeg overbevise psykologen om for han var så bastant på at dette er noe jeg må sjekke med legen. Veldig unødvendig å skremme noen på den måten!

Jeg skal kontakte DPS på mandag og be om å få bytte behandler, jeg håper virkelig det er mulig! Han er kommer bare til å gjøre med mer syk, og gi meg mer bekymringer! Har noen av dere erfaring med å bytte behandler på DPS? Dette er DPS Nydalen.
Avatar

Re: DPS, bytte behandler, helseangst..etc

jan 29 2022 - 11:12
Du har all rett til å bytte behandler! Hvorfor gå til DPS om man ikke føler seg trygg/komfortabel med behandleren, da hjelper jo ingenting. Du kan nok ringe fastnummeret til din DPS og si at du gjerne vil bytte. Men husk at dette kan ta litt tid.. og at du kanskje kommer på venteliste.

Eg sliter også med helseangst og er mye svimmel:)

Masse lykke til!!
Avatar

Hei

jan 29 2022 - 11:18
Det var unødvendig å skremme deg slik.hvorfor ikke motbevise ved å dra til fastlege og når fastlegen sier det samme som deg så skjønner han at han bomma.det er andre gang dere snakket sammen dere kjenner ikke hverandre slik at man kan vite noe 100 prosent sikkert.kanskje blir det bedre ettterhvert.Kanskje finner du ut at han faktisk er alright.Å bytte behandler er ikke bare bare.Spesielt da de kommer til å anse at dere ikke har prøvd flere ganger.Jeg tenker gi det en sjanse noen tiner til funker det ikke be om en ny behandler.Det var fullstendig unødvendig å skremme deg slik spesielt han måtte vel lest i papirene at du har helseangst.
Avatar

<3

jan 31 2022 - 09:31
Takk for svar dere, jeg har hatt noen dager på å tenke over dette nå. Kontaktet DPS og saken er i gang hvert fall med å forsøke å bytte behandler. Håper det ordner seg!
Avatar

Hei

jan 31 2022 - 18:48
Så bra.Håper det ordner seg og går din vei.Lykke til.Stor klem
Avatar

Re: DPS, bytte behandler, helseangst..etc

mars 5 2022 - 18:19
Svimmelhet kan ha noe med angst å gjøre. Jeg sliter med det også og gikk mange år og var svimmel daglig. Jeg fant ut at jeg hadde så stramme muskler i nakken og skuldrene ( sikkert fra å være anspent konstant) og at det ville påvirker den delen rundt øre som har med balanse å gjøre. Jeg måte begyne å strekke ut, og massere ut. Nå vet jeg hva jeg kan gjøre når det kommer sånn at det ikke er langvarig. Jeg sier ikke at det er det du har, men siden du mistenker at det har med angsten så kan det være noe å prøve ut. Håper at du finner ut av det. Og får en bedre psykolog. Er ikke alle som er psykologer som burde være det.
Til forsiden