Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

DET ER BEDRE Å BLI SEKSUELT MISSBRUKT UTEN FOR FAMILIE

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

DET ER BEDRE Å BLI SEKSUELT MISSBRUKT UTEN FOR FAMILIE

april 13 2014 - 09:21
Hva mener dere?

Er det bedre å bli Seksuelt missbrukt uten for famile, enn at et barn blir seksuelt missbrukt inne i familien sin....
Avatar

Vanskelig

april 13 2014 - 14:42
Uff for et spørsmål. Men jeg har blitt begge deler.
Men syntes begge to var grusomt. Jeg tror det kommer an på personen. Hvor godt man kjenner personen i familien. Hva relasjoner man har til resten av familien. Hvem som er overgriper vis det er uten for familie. Det kommer helt an på.
Jeg tenker alle mennesker er forskjellig. Uansett så er det grusom opplevelse. Men jeg vet ikke hva jeg synes er verst. Spørs hva man har opplevd før og sånn.
Veldig vanskelig spørsmål.
Avatar

Hei DanseBamse

april 14 2014 - 01:16
Det var/er en som, 1person i familien som missbrukte meg seksuelt.
Men i denne familien støtter dem overgriperen. Mye følelser.
Hadde det ikke vært inni familien,Hadde vært lettere å annmeldt.
Anmelder jeg han som er inne i familien vil jeg å få det at jeg lyger og ikke minst familien i mot meg.
Ingen til støtte, får til svar fra familien dem husker ikke,hvet ikke.

Derfor lettere å bedre å bli missbrukt utenfor familien.
Avatar

TENK 1 PERSON KAN ØDELEGGE FAMILIE FORHOLDET DITT RESTEN AV LIVET.

april 14 2014 - 01:20
Tåler ikke trynet hannes og blir sint når jeg hører noe bra om han av familien min.

OVERGRIPERE VINNER INNE I FAMILIEN SIN.
HAN ELLER HUN ER UNNSKYLDT.
Avatar

.

april 14 2014 - 12:19
Jeg synes ikke du skal si at det er bedre å bli seksuelt missbrukt utenfor familie, du vet ikke hvordan det oppleves for en som har blitt det. Jeg forstår hva du har opplevd og at du derfor tenker at det er lettere å skulle bli misbrukt av noen utenfor familie, men alle reagerer ulikt på ulike traumer.
Det er nok ikke lett for noen som har opplevd dette utenfor familie og se denne tråden. Jeg føler virkelig med deg, for jeg har opplevd dette selv, men jeg synes virkelig ikke du skal komme med slik påstander som kan være sårende for andre som har opplevd det.
Avatar

Svar

april 14 2014 - 14:49
Hei igjen.

Jeg synes det er helt forferdelig at din egen familie ikke støtter deg og beskytter deg mot overgriperen. Det er hår-reisende å høre dette og jeg føler også virkelig med deg.

Hva sier moren din til dette her? har du virkelig snakket med henne alene? i tomannshånd, slik at hun får hørt deg uten at andre forstyrrer og blander seg inn.??

Jeg synes du er veldig tapper men du trenger øyeblikkelig hjelp å håndtere denne traumen. Men dette gjelder ikke bare deg..(fordi når du nevner at familien din ikke støtter deg, så "ser jeg flere varsels-lamper" her. Det er helt u-normalt at ens egen familie ikke melder overgriperen.
Noen MÅ melde han eller hun) dette gjelder HELE FAMILIEN også.

Det at moren din vender ryggen, heter OMSORGSSVIKT. Og det er ganske alvorlig. Jeg er selv mor og kan ikke skjønne at noen kan late som ingenting når ens eget barn snakker sant. Moren din burde skamme seg..beklager utrykket, men hun er en dårlig mor hviss hun tror at ting blir bedre hviss hun/dere ikke melder det uhyret som missbruker andre. Og i egen familie da!. Det er helt sinnsykt. Noe må gjøres og jeg håper du søker profesjonell hjelp og holder deg laaaangt unna den mannen.
En mor skal være et godt forbilde. Beskytte barnet sitt og veilede barnet til å bli et godt menneske og en selvstendig voksen person i fremtiden.
Håper du søker hjelp. Hviss ikke familien kan hjelpe, så kan andre der ute hjelpe deg. Du klarer det, fordi du er et flott menneske og du fortjener mye bedre. Klem.
Avatar

Hei loveyou82!

april 14 2014 - 22:58
Utrolig trist å høre. Veldig vanskelig situasjon du har. Jeg har det noe lignende.
Mitt svar var at det er ikke lett å bare du hva som er verst. Det kommer an på situasjonen. Og alle mennesker opplever dette forskjellig så man kan ikke akkurat si hva som er verst. Begge deler er grusomt. Det var en dame som ble voldtatt og hun klarte ikke å leve med mannen sin etterpå og måtte skille seg. Og det var en utenfor familien. Jeg sier bare at det oppleves forskjellig fra menneske til menneske og derfor blir det litt umulig å si hva som er verst. Begge deler er noe som kan ødelegge et menneske psykisk.
Avatar

God Mor????????

april 21 2014 - 08:42
Jeg har alltid vært "Mamma" for min mor. Jeg har alltid måtte høre på hennes problemer, eller så fikk jeg dårlig samvittighet. Hun har brukt denne samvittigheten på meg fordi hun har sett jeg har vært svak. Dette er pga. jeg seksuelt misbrukt fra jeg var liten jente. Mine Brødre eller søster brydde seg ikke så mye som jeg gjorde å fikk dårlig samvittighet. Hun gråt når jeg ikke hjalp henne i huset og sa hun er alene om alt hus arbeidet, og jeg fikk dårlig samvittighet. Hun sa Bygda vi bodde i var i mot oss og likte oss ikke. Hun tok mine venner. Hun sa til mine venner og sine voksne venner at jeg hadde angst og var inneslutta satt bare hjemme. Hun sa vis jeg ikke oppførte meg å hørte på henne så sku hun sende meg til min far som jeg ikke kjente godt en gang.
Jeg kjenner jeg har mye sinne inne i meg og veldig skuffet å sur på min mor

Min mor har psyket meg ned med å fortelle om meg til mine venner og sine voksne venner.
Hjerne vasket meg at jeg bynte å tru at jeg var dum, angst, inneslutta. tok alt nært fra folk sa hun også i bygda og rundt. måtte ikke si noe mobbenes mot meg.
Begynte å få mindre tru på meg selv. Og følte jeg kunne ikke si noe selv hvordan jeg følte meg. Nei det var det min mor som bestemte fordi det var hun som hadde masse venner, og som snakket mer enn meg.
Avatar

Tror incest er mye værre å holder ut..

april 21 2014 - 18:56
Er vel like ille begge deler... Men klart det må være jævligere med incest..sin egen familie, ingen steder å gjemme seg. Jeg ble misbrukt av faren til min barndomskammerat, var 6år,da var det godt å kunne komme hjem og få fri en stund, var ikke beskyttet der, men slapp å forholdet meg til menn ihvetfall. Heldigvis var jeg så ung, slik at jeg ikke forsto hva som skjedde, følte derfor ingen skam da, bare en nysgjerrighet og undring hva er det for noe liksom. Min uskyld beskyttet meg. skammen kom først i ungdommen da jeg forsto hvor sykt og feil det var. Og da kom selvsagt problemene e og senskadene. Og leve incest i flere år, aldri føle seg trygg, alltid redd ingen steder å flykte..det hadde jeg ikke holdt ut!! :(
Avatar

Hei tankefull32

april 21 2014 - 20:06
Takk for støttende ord.
Ja det er jævlig på godt norsk.
Avatar

tankefull32

april 21 2014 - 20:18
Takk for støttende ord.
Ja det er jævlig på godt norsk.
Familien sier bare hysj hysj livet er tøft, vær sterk.
Måtte se han i alle familie selskapene.

Jeg vil ikke høre noe bra om han at han er jo bestefar nå til søskenebarna mine sine barn.
Får frysninger at han er Bestefar til mange nå.

Bestefar ska jo være så koselig å være på besøk til.
Til forsiden