Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

15mg

mars 13 2014 - 12:45
Har nå brukt 15 mg i 1 mnd, solen skinner til meg, noen nedturer er det men ikke så sterke som før. :-) posetive tanker er viktig.
Avatar

cipralex

april 4 2014 - 02:16
jeg går på cipralex, virker veldig bra sammens med rispedal..men kan ikke ta den alene...for da får jeg dn nedturen.
jeg svetter litt mere om natta. føler cipralexen hjelpe meg godt å tenke positive tanker og den hjelper meg med sosial angsten..føler den har blitt mindre..enn det var før..og tilegg fått øva meg sosialt på å være sosial.. hjelper meg veldig:)
går på den minste dosen.
men jeg føler meg vedlig sliten til tider, og veldig lat..er den store bivirkningen til meg..

har store problemer med å prøve holde meg våken til tider.. er så MYE trøtt på dagen..
og gjør at jeg ikke gidder noe stort..blir lite trening med meg..og lite aktiv.. kan sove bort halve dagen.. når jeg ike klarer å holde meg våken.. og har som regel sovet godt en periode på natta når jeg ha tatt rispedalen på kvelden..
men plutselig får jeg ikke sove om natta..nå så får jeg ikke sove for tiden på nettene..
Jeg skulle hatt mere energi.. største bivirkningen er trøttheten og latskapen..:(( ellers føler jeg meglykkelig med cipralexen og hjulpet meg med sosial angsten..

Avatar

Cipralex

nov 18 2016 - 21:57
Har brukt Cipralex i snart 2 uker å merker allerede bedring mot panikkangsten, har fått munntørrhet og null sexlyst, men det får så være, er glad det hjelper mot panikkangsten uansett:)
Avatar

Cipralex

nov 21 2016 - 03:49
Heisann. Jeg har gått på cipralexi litt over et år, og funker dårlig på meg. Bruker 10mg.
Den har bare gjort meg verre, og føler meg som en robot.
Funker kanskje greit nok mot folk som sliter med depresjon, men denne medisinen er ikke akkuratt så veldig bra mot angst problemer. Men mindre de er små og i sammenheng med depresjonen.
Har også en venninne som går på de og broren min har gått på de og de deler de samme erfaringene som meg, som er ganske negative.
Klarer ikke være glad, klarer sjeldent å le. Og føler meg så utrolig mye bedre hvis jeg har glemt å ta tabletten på to dager.
så nå skal jeg trappe ned å avslutte. Den har ikke hjulpet meg mot panikkangsten i det hele tatt da. eneste den har hjulpet meg med er å komme meg litt opp i en grei vekt. Så apetitt kan må få av de verfall.
Avatar

Re: Cipralex

nov 27 2016 - 19:28
Jeg har brukt cipralex av og på i snart 10 år. Den fjerner angsten min når jeg har gått på 20 mg i ca 4 uker.
Har trappet ned og vært uten medisin tre eller fire ganger men jeg har måttet starte på igjen på senhøsten hver gang.
Skikkelig kjipt at jeg reagerer sånn PP mørketida. Vet ikke hva jeg skal gjøre med det. Har prøvd lysterapi, solarium, d vitaminer osv Men går på en smell uansett. Da.er det godt å vite at cipralex kan hjelpe meg.
Har hatt så mye angst i det siste igjen at jeg ikke fungerer på jobb eller.som pappa. Det er helt forferdelig!
Liker ikke å måtte bruke medisiner men alternativet med angsten er verre for meg.
Avatar

Cipralex

juli 18 2017 - 01:46
Hei. Jeg har slitt med angst i noen år og har prøvd flere ting, b.l.a. hypnose, johannesurt, valerina m.m. Psykiateren min anbefalte meg cipralex i flere mnd, men etter å ha lest om alle de forferdelige bivirkningene turte jeg ikke å prøve.

Nå har jeg gått på cipralex (10 MG) sammen med Seroquel (25 MG) i 7 mnd og har ikke følt meg så bra siden før jeg fikk mitt første angstanfall.
Hva som skjer når jeg slutter med ciptalex vet jeg ikke, men jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å kunne takle evt. angstanfall mye bedre.

Den eneste bivirkningen jeg hadde var at jeg ble spent i kjeven, noe som gikk over etter et par uker, og som var mye bedre enn å ha panikkangst. Det tok ca 2 mnd før jeg følte meg trygg på meg selv igjen sosiale situasjoner og på jobb.

Jeg sier ikke at cipralex fungerer for alle, men skulle ønske at jeg ikke bare fant skremmende informasjon når jeg googlet cipralex første gang. For da kunne jeg ha begynt tidligere, og ikke gått glipp av så mye pga. nedsatt livskvalitet.
Avatar

Re: Cipralex

sep 18 2017 - 09:51
God apotek kjøpe cipralex uten resept med en enkel online konsultasjon

innlegget er redigert, da vi ikke tillater deling av web adresser osv

Med vennlig hilsen Admin
Avatar

Håpogtro

mai 12 2022 - 17:53
Inmart43 Så herlig å lese at solen skinner på deg etter opptrapping til 15 mg. Jeg trapper opp fra 10-12.5-15 og opplever sterk økning av angsten. Har brukt cipralex i ca 12 år pga angst. Etter langvarig sykdom er angsten tilbake for fullt. Er nå 70 år og lurer på hva så høy dose kan gjøre med kroppen. Må man så må man, angsten er uutholdelig. Håper på rask bedring, vil ha tilbake mitt gamle jeg. Hører gjerne flere dele gode erfaringer
Til forsiden