Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex

jan 6 2019 - 13:01
Hei.. er på uke 4 og 2. dag med cipralex idag (økte også til 20 mg idag) men er fortsatt ikke blitt noe bedre med angst/depersonalisering/depresjon/tvang. Kan det virkelig ta så lang tid? Noen med erfaring der effekt har inntruffet sent. Vet flere får placebo effekt første uken, snakket med legen om dette..
Avatar

Re: Cipralex

jan 7 2019 - 04:48
Hei,
Jeg er ikke sikker på at medisin kan hjelpe mot grunnene til at man er blitt som man er blitt. Problemene som ligger i grunn må man ta tak i, og snakke om det med psykolog. Jeg har selv gått på Cipralex og ble ikke "bedre" bare av det, annet enn at jeg ble litt følelsesløs og noen ganger var glad helt uten grunn som ikke passet inn så bra hele tiden :P
Medisinene skal hjelpe samtidig som man går i terapi, og skal hjelpe med å ikke gå i kjelleren da man blir litt mer flat om det gir mening? Hvis målet er å ikke være helt nede i kjelleren er medisin okei det, men det er viktig å sette av tid til helsen sin og snakke om alt med noen. Det er faktisk ikke sikkert at du vil merke noe effekt uten å gå i behandling... Ps. Den beste investeringen man kan gjøre i livet sitt er å investere i helsa :)
Avatar

Re: Cipralex

jan 28 2019 - 20:54
Jeg har veldig god effekt av Cipralex og har gått på det i to perioder. Men for meg har det begge gangene tatt 8-10 uker før effekt.
Så håper ikke at du har gitt opp :-)
Til forsiden