Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex. Angst og vektøkning.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex. Angst og vektøkning.

juli 20 2019 - 22:24
Hei.

Etter et par års kamp med depresjon som gjorde at jeg la på meg 20 kg på 2 år, har jeg siden januar i år blitt kvitt depresjonen og de 20 kg.

Problemet er at jeg nå sliter med hemmende angst som påvirker meg veldig på skole og jobb. Trenger hjelp med dette, og ettersom jeg har vært i samtaleterapi v/DPS som har hjulpet meg ut av depresjonen er det ikke så mye mer å hente der. Jeg har blitt mye mer selvhevdende og tillater meg ikke å tvile når jeg får gode tilbake meldinger osv. Ser generelt mer positivt på verden. Likevel tar angsten meg kraftig, og får meg til å føle at jeg er ødelagt på en eller annen måte. Dette påvirker meg veldig i hverdagen.

Ble derfor enig med legen min om å prøve Cipralex. Begynne med 10mg og kanskje øke. Men jeg er livredd for bivirkningene. Mest av alt å legge på meg, nå som jeg har fått noe av selvbildet mitt tilbake.

Er ute etter å høre ulike erfaringer. La du på deg etter å ha begynt med Cipralex? Syns du cipralex hjalp mot angsten?

Jeg følger selv en streng ketogenisk diett (uten karbohydrater), og gjør lett til moderat trening noen ganger i uka.
Avatar

Cipralex

juli 20 2019 - 22:48
Hei.
Det hjelper meg mot mange av symptomene.
Jeg har gått ned en i vekt etter at jeg startet med dem. Som en annen sa, det er ikke tabletter som gjør at du legger på deg. Hvertfall ikke hvis du holder deg til den dietten du snakket om. Men folk kan være forskjellige.
Avatar

Hei

juli 20 2019 - 23:03
Cipralex kan for mange gjøre at man legger på seg men likevel er alt personavhengig.man reagerer forskjellig på medisiner og på bivirkninger men siden du går på diett og litt trening så går det nok bra.personlig hjelper stesolid meg mye mer. Den hjelper masse men folk blir jo også avhengig av den.har legen pratet med deg om sobril for så lenge man har kontroll over det og planlegger med fastlege dosen og tar det når man trenger det mest så hjelper de masse.
Til forsiden