Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex og angst

aug 29 2019 - 11:59
Noen som har positive erfaringer? Finner jo nesten bare negative innlegg.Startet opp med Cipralex for 3 dager siden, fikk det av fastlegen mot "mild" panikkangst som gir seg utslag i svetting, hjertebank og en nesten invalidiserende svimmelhet til tider.Har hatt en del psykiske påkjenninger det siste halve året og har nok fortrengt en del symptomer og "presset" meg selv til svimmelheten tok overhånd.Jobber som sykepleier selv , men er nå sykemeldt for jeg greier ikke gå over åpne flater uten å føle at jeg skal besvime, dette kan komme på jobb, når jeg er i butikker eller andre steder hvor jeg ikke kan holde meg langs veggen..Er som sakt nå bare på dag 3, bruker lav dose og skal øke etter en uke, MEN har fått en kraftig forverring i dag av angstsymptomene og svimmelheten. Har tatt Sobril for å greie å være oppe.Vet ikke om jeg kommer meg ut i dag. Er såååå sliten og fortvilet over dette. Noen med erfaringer eller tips her inne? Hilsen dønn fortvilet :-(

Innlegget er redigert av administrator, det var brukt brukerdoser som strider mot nettstedets reglement.
Avatar

Re: Cipralex og angst

aug 29 2019 - 15:54
Det er svært vanlig at angsten forverrer seg i starten. Jeg holder selv på å trappe opp mot panikkangst og har sterkere angst om dagen. Har hatt forverring med alle opptrappingene tidligere, men det går over etter hvert.

Innlegget er moderert av administrator da det ikke er i tråd med nettstedets reglement.

Med vennlig hilsen Administrator
Avatar

Re: Cipralex og angst

aug 29 2019 - 17:48
Jeg opplevde også en forverring av angsten i oppstartsfasen, og andre symptomer som: trøtthet, hyppig gjesping, økt svetting, mild hodepine.. Men alt ga seg ila 4-6 uker, og som nevnt ovenfor er dette svært vanlig i starten av SSRI-behandling.

Jeg anbefaler at du forsetter behandling med oppfølging fra fastlegen din isåfall i 4 uker.

Lykke til videre! :)

Innlegget er moderert av administrator da det ikke samsvarer med våre retningslinjer

Med vennlig hilsen Administrator.
Avatar

Cipralex var redningen for meg!

sep 15 2019 - 00:24
Dette er helt normalt. Jeg er veldig fornøgd med Cipralex, og har gått på det i snart 5 år. Før jeg begynte sa legen til meg at jeg kunne bli dårlig de første dagene og dette gjorde meg litt nervøs. Jeg ble selvsagt kjempedårlig. Skjelvinger, svimmelhet, angst og oppkast, men dette gikk over etter bare noen få dager. Etter nøyaktig 14 dager følte jeg meg mye lettere. Jeg hadde mindre angst og var mindre deprimert. Bivirkninger jeg har hatt er vektøkning, men dette er ikke noe som har plaget meg i og med at jeg trengte å legge på meg.
Til forsiden