Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex - mistet plutselig effekten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex - mistet plutselig effekten

des 28 2019 - 08:45
Gått på Cipralex 15mg i ett år med super effekt.. Men nå, som lyn fra klar himmel er angsten tilbake like ille som før. Noen som har opplevd dette? Vil det hjelpe å øke dosen iom at jeg i utg pkt responderer bra på denne medisinen??
Avatar

Re: Cipralex - mistet plutselig effekten

des 31 2019 - 14:11
Jeg gikk på cipralex for 6 år siden. Hadde da god effekt av det. Fikk skikkelig tilbakefall av angst for 2 år siden, og startet på nytt med cipralex. Da hadde det ingen effekt, fikk tvert imot masse bivirkninger, (kvalme, mista matlyst, svimmelhet og skjelvinger) så fikk beskjed av legen om å bråslutte på de. Har ikke gått på noe siden. Vet ikke helt om det har vært det beste, for angstanfall kommer som lyn fra klar himmel flere ganger i uka.
Var vel ikke helt svar på spørsmålet ditt, men har ihvertfall vært borti at de har fungert og ikke hjulpet i det hele tatt.
Til forsiden