Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex - mistet plutselig effekten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex - mistet plutselig effekten

des 28 2019 - 08:45
Gått på Cipralex 15mg i ett år med super effekt.. Men nå, som lyn fra klar himmel er angsten tilbake like ille som før. Noen som har opplevd dette? Vil det hjelpe å øke dosen iom at jeg i utg pkt responderer bra på denne medisinen??
Avatar

Re: Cipralex - mistet plutselig effekten

des 31 2019 - 14:11
Jeg gikk på cipralex for 6 år siden. Hadde da god effekt av det. Fikk skikkelig tilbakefall av angst for 2 år siden, og startet på nytt med cipralex. Da hadde det ingen effekt, fikk tvert imot masse bivirkninger, (kvalme, mista matlyst, svimmelhet og skjelvinger) så fikk beskjed av legen om å bråslutte på de. Har ikke gått på noe siden. Vet ikke helt om det har vært det beste, for angstanfall kommer som lyn fra klar himmel flere ganger i uka.
Var vel ikke helt svar på spørsmålet ditt, men har ihvertfall vært borti at de har fungert og ikke hjulpet i det hele tatt.
Avatar

Samme skjedde med meg

mars 7 2020 - 01:43
Jeg gikk på cipralex 10 mg fra februar 2019 til januar da jeg fikk ekstreme tilbakefall, vi endte opp med og dobble dosen og det ble verre. Tror det er går litt fra person til person,, men virker so medikamenter kan slutte og fungere og gi motsatt effekt.
Avatar

.

mars 8 2020 - 20:23
Akkurat samme erfaring her Guts1996. Økte dosen og ble absolutt ikke bedre..
veldig kjipt altså!!
Har du byttet medisin eller har du trappet ned nå? Kjenner jeg har lite tro på at en annen medisin vil hjelpe.
Men skal sies at Cipralex har vært helt fantastisk bra hjelp den tiden den fungerte..
Avatar

Re: Cipralex - mistet plutselig effekten

mars 9 2020 - 23:35
Trappet ned på cipralex etter ca en måned med dobbling da det ble helt krise.. gikk over til zoloft der jeg hadde 1,5 fin uke deretter begynte jeg og få såpass bivirkninger (tror jeg) at jeg valgte og slutte ca 4 uker inn.

Nå har jeg nettopp begynt med Efexor som legen sa er en litt annen kategori enn Cipralex/Zoloft. Kan gi deg oppdatering etterhvert om du vil. Starta på den nå i dag :)

Tar også en sobril ca daglig nå minst til jeg begynner og få effekt, men har følt meg litt bedre i dag enn det jeg har gjort siste 2 ukene.
Til forsiden