Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex erfaringer

nov 23 2020 - 06:07
Heisan:) jeg er ei dame som møtte veggen for noen mnd siden. Har slitt med angst hele livet men alltid greidd meg uten medisiner..men ikke denne gangen:( stor helseangst og angst generellt.
Begynte med cipralex og har gått på 10mg nå i ca 8 uker. Føler jeg er tilbake til start og dagene har i det siste blitt verre igjen. Når er den optimale virkning på cipralex og er det vanlig i uke 8 å ha det skikkelig tøfft? Vil så gjerne være på beina igjen.
Avatar

Re: Cipralex erfaringer

nov 23 2020 - 22:02
Hei. Tok lengre tid enn 8 veker for min del, gjekk på 10 mg nokre mnd men måtte auke til 15 før den virket, men då tok da et par mnd og effekten var super. Gjekk ner til 10 igjen og har gått på den dosen i mange år. Hat hatt nokre små angstanfall denne hausten men klarer å jobbe meg gjennom dei, men blir dei hyppigere øker eg opp igjen.

Så mitt råd er å ha tålmodighet og kanskje øke opp for ein periode om legen meinte da. Lykke til
Avatar

Re: Cipralex erfaringer

nov 23 2020 - 23:03
Begynte på Cipralex for noen måneder siden, men for min del gjorde det bare vondt verre. Jeg fikk mye mer angst enn hva jeg hadde før. Begynte så på Brintellix som jeg enda bruker hvor jeg har hatt gode erfaringer.
Avatar

Annasofia

nov 24 2020 - 06:35
Hvor lang tid tar det ca? Ja prøver være tålmodig❤️Men sku så gjerne fungert som før. Ja har virdert økning men legen mente eg måtte gi det noen mnd å da evt se. H or lenge gikk du på 15mg før du gikk ned igjen?:)
Til forsiden