Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Cipralex - deres erfaring?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Cipralex - deres erfaring?

april 10 2019 - 12:58
Hei!
Har slitt med angst/depreajon i ca 17 år. Etter at det igjen eskalerte for meg med mye angat og uro startet jeg på cipralex 10 mg 7/3 i år. Mandag øktes dosen til 15 mg i samråd med psykologen min og lege. Har mye uro og panikk nå. Er det vanlig ved opptrapping på cipralex? Merket mer angst/uro ei stund etter jeg startet på 10 mg også. Så gikk det ok en stund,men eskalerte igjen.
Har generalisert angst,panikkangst og tilbakevendende depresjon.
(Noen i samme situasjon så gjerne legg meg til som venn
Avatar

Re: Cipralex - deres erfaring?

april 10 2019 - 15:53
Det er iallfall en vanlig bivirkning ved oppstart, så det kan jo tenkes at økningen av dosen virker på samme måte.Avatar

hmmmmm

april 10 2019 - 18:08
jeg gikk på mange år tilbake
kan ikke huske tilsvarende
så ta det opp med de proffe ;)
Avatar

Re: Hmmm

april 10 2019 - 21:28
Hei!
Ikke uvanlig med økt angst ved opptrapping på Cipralex. Det går heldigvis over. Det kan imidlertid hende at Cipralexen hjelper bedre mot depresjonen din enn angst, så om den økte angsten ved opptrapping ikke roer seg etter en stund etter opptrapping kan det hende at du skal spørre legen din om du heller skulle prøve et annet medikament.
Avatar

Hei

april 11 2019 - 07:35
Var panisk da jeg starta på 10 mg og. Får liksom aldri helt fred og kroppen er i alarm-beredskap gjennom døgnet akkurat nå. Har time til min psykolog igjen idag.
Fy fader,så sliten man kan bli av angsten.
Heldigvis er jeg hos mine foreldre akkurat nå mens det står på som værst.
Har dere tips/råd i forhold til panikkangst? Prøver å lese meg opp på at dette ikke er farlig osv,men har hele tiden den der "enn hvis..." om dere skjønner.
Avatar

Re

april 11 2019 - 07:47
Så bra at du har time i dag. Si fra om at du har økt angst både ved oppstart og ved opptrapping, og hør hva hun/han tenker om det.
Avatar

Cipralex og Cipralopram

juli 19 2021 - 13:43
Har tidligere gått på 5 mg Cipralex. Prøvde nylig med 10 mg Citalopram. Det fungerte dårlig. Har derfor gått tilbake til 10 mg Cipralex, noe som ser ut til å fungere bedre. Andre som har erfaringer her?
Til forsiden