Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bytte av antidepressiva

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bytte av antidepressiva

jan 31 2023 - 08:54
Jeg har hatt god virkning av Cipralex i flere perioder. Startet opp igjen i høst, men denne gangen har det dessverre ikke effekt.
Legen mener det ikke er noe vits i å prøve noe annet antidepressiva.

Men er det noen som har erfaringer med at en annen type ssri eller snri kan fungere selv om Cipralex ikke fungerer?
Avatar

Hei

feb 1 2023 - 00:15
Jeg gikk på Cipralex i et helt år uten noe effekt, ble nesten mer deppa og værre tanker. Prøvde et nytt antidepressiva som heter Brintellix da det ikke var noen andre som funka på meg. Du kan jo søke det opp. Har hørt om fler som har hatt bedre effekt av den enn fekt Cipralex, pluss mindre bivirkninger.
Avatar

Hei

feb 7 2023 - 07:17
Jeg har gått på Cipralex i 7-8 år og byttet til Brintellix for ca 6 måneder siden. Angsten min har aldri vært så ille som den har vært i det siste og jeg skal nå bytte tilbake til Cipralex da det funket sånn helt ok. Men føler meg ikke som et velfungerende menneske når jeg bruker de. Libido er helt borte, er aldri kjempe glad eller kjempetrist og merker at jeg bryr meg litt mindre om andre og det er jo definitivt det aller verste og jeg hater det. Skulle ønske det fantes en pille som bare kunne ta vekk angsten og kun angsten og ikke meg som person.
Til forsiden