Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Brintellix

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Brintellix

sep 3 2019 - 09:46
Er det noen her som har erfaring med Brintellix mot angst? Legen min har foreslått det på grunn av bivirkninger på andre antidepressiva .
Er så lei av dette angsttrollet som aldri gir meg fred.
Angsten et en livstyv som sakte men sikkert fører meg lenger vekk fra det som er ment å være bra i dette livet. Er slten og lei nå, ønsker bare å gi opp.
Avatar

Brintellix og erfaring

sep 4 2019 - 11:25
Hei. Jeg går på 4 uken på Brintellix og må si jeg føler jeg bare har mer angst enn før. Nå skal det sies at man trenger minimum 2 opptil 4 uker med innføring, men alt jeg leser på nettet er at Brintellix øker angst men reduserer depresjon. Jeg har time hos legen i dag for å starte med Venlafaxin igjen. For meg har denne vært fantastisk og jeg fatter ikke hvorfor jeg sluttet på den. Trodde og håpte vel at jeg kunne klare meg uten medisiner men har insett at jeg trenger det. Hva du enn velger vil jeg gjerne høre om dine erfaringer.
Til forsiden