Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blodtrykksfall?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blodtrykksfall?

des 29 2018 - 20:19
Opplevde noe rart på jobb idag. Fekk plutselig svimmelhet, kjende på en måte at det bygde seg opp. Så fikk jeg dotter i ørene og vart lyssky. Gjekk over etter eit minutt eller to., men det som var så rart var at jeg følte hjertet stoppet opp. Kjente på pulsen og vet at det ikke gjor det, men pulsen gikk ikke opp i det hele tatt. Selv om jeg vart bekymra. Det gikk ca 2 min so vart pulsen raskere. Kva kan det være? Er det ikke vanleg at pulsen går opp med en gang man får blodtrykksfall? (Om det var det da) Noen som har hatt lignende?
Avatar

Blodtrykksfall

des 29 2018 - 23:52
Ja det er helt vanlig at pulsen går opp når blodtrykket er lavt. Det er det som skjer med meg når blodtrykket mitt blir for lavt.
Avatar

Re: Blodtrykksfall?

des 30 2018 - 00:54
Men det er det som er tingen, pulsen gikk ikke opp før 2 min etter blodtrykksfallet
Avatar

Blodtrykksfall

des 30 2018 - 21:52
Det er helt normalt at pulsen går opp etter blodtryksfall. Fordi når blodtrykket går ned da går pulsen opp. Det betyr hjertet må banke fortere. Men det kan jo også være andre grunner, så dra til fastlegen din og ta blodprøver og EKG.
Avatar

Re: Blodtrykksfall?

jan 1 2019 - 01:11
Har gjort det. Viste ikke noe gale på dei prøvene. Begynner å lure om blodtrykksfallet kan være angst. Håper hvertfall det. Lei av å kjenne på så mange ekle symptomer som gjør meg redd og usikker. Forstått at jeg alltid vil ha angst, men da vil jeg ha de symptomene som ikkje gjør meg så redd. Noen andre som kan føle seg livredd men pulser er normal?
Avatar

Blodtrykksfall

jan 1 2019 - 21:58
Når blodtrykket er lavt så må hjertet banke raskere. Og når vi blir livredd så går pulsen opp, men noen merker ikke at pulsen går opp, mange kan få rask hjertebank uten å føle det. Når vi trener så går pulsen opp, når vi er spent så går pulsen opp, når vi er stresset går pulsen opp. Det er helt normalt. Spør legen om han/hun kan ta et Adrenalin og Kortesol test av deg. Kan ta et blodprøve eller spyttetest for stress.
Til forsiden