Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blir så sliten av ekstraslag

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blir så sliten av ekstraslag

mars 4 2020 - 10:49
Nå har jeg vært plaget med ekstraslag siden tidlig i fjor høst. Har vært hos legen og fått sjekket EKG, hatt blodtrykksmåler over et døgn samt tatt diverse blodprøver og øvrige undersøkelser hos lege. Hun sier at blodtrykket er normalt og pulsen er helt stabil og normal. Hadde måling av ekstraslag for 8 år siden og gikk da med et apparat i et døgn for å registrere disse. Fant kun noen få ekstraslag, som legene sa ikke var noe å bekymre seg for. Dette vil ikke slippe taket hos meg. Jeg føler meg ikke uvel når jeg trener eller går raske turer, men ekstraslagene kommer så snart jeg setter meg ned. Føles som om mellomgulvet trykkes opp mot brystet, som da igjen fører til disse plagsomme slagene. Jeg har prøvd noen "kjerringråd", som å drikke iskaldt vann på styrten, holde pusten osv. Men de er der fortsatt og jeg blir bare så utrolig lei av dem. Jeg sier til meg selv - at dette er ikke farlig, bare veldig plagsomt.. Legen sa hun kunne gi meg betablokker dersom det ikke hadde forbedret seg i løpet av 3-4 måneder, men da vil jeg oppleve å få mye lavere puls, noe som igjen kan oppleves ubehagelig. Vet ikke hva som er verst jeg? Alle ubehag med hjertet er guffent uansett..
Avatar

Re: Blir så sliten av ekstraslag

mars 8 2020 - 16:13
Har du prøvd magnesium? Hjelper veldig for meg. Søk også opp York cardiology og ectopic beats på YouTube. Han har mange gode videoer som forklarer hva som skjer og hvorfor, og hvor sjeldent det egentlig betyr noe mer alvorlig.
Uansett, føler med deg. Fryser like herlig til hver gang jeg får et ekstraslag som føles opp i halsen eller ekstraslagene vedvarer litt. Sykt ekkelt. Men som han legen nevnt over sier. 70%av oss har de. Det er bare at vi med angst er hypersensitive for de.
Avatar

Kaninunge

mars 10 2020 - 20:15
Jeg har gått på magnesium i mange måneder, men merker dessverre ingen merkbar endring av det. Går også på Somac, da legen mistenkte refluks plager, som igjen kunne gi ekstraslag. Har ikke kjent stor forandring på det heller etter å ha gått på dette i noen uker. Jeg skal søke opp det du nevnte på nettet. Jeg er ikke så redd for at hjertet mitt feiler noe, men syns bare mest det er fryktelig slitsomt og plagsomt
Til forsiden