Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Blir så lei meg av dette her..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Blir så lei meg av dette her..

feb 5 2011 - 19:12
Jeg er snart 34 år og har slitt med angst siden jeg var 17 år. Det har gått opp og ned siden det og jeg har vært innom 3 forskjellige psykologer, men føler liksom ikke det hjelper å bare snakke. Jeg må handle og det er det bare jeg som kan. Og når jeg ikke gjør det....er jo egentlig all den psykologhjelpen bortkasta. Jeg har forbi for en hel haug med situasjoner.
I dag skulle jeg vært med mannen, datteren min og en del venner på We will rock you musikalen. Jeg trakk meg og sitter her og har det bare vondt. Jeg skulle så gjerne vært med de, men jeg turte bare ikke. Jeg føler meg utrolig mislykka og vil jo ikke ha det sånn. Ting blir jo heller ikke bedre når man trekker seg. Hvorfor kan jeg ikke bare gå på sånn, som så mange andre? Jeg må ha plass helt på enden og det hadde vi ikke, så det var vel det som ble avgjørende til syvende og sist...........Men jeg blir så utrolig lei meg.
Jeg vet jo hva jeg må gjøre for å mestre, men hvordan skal jeg bli motivert for det? Noen som kan hjelpe?
Avatar

Re: Blir så lei meg av dette her..

feb 5 2011 - 22:01
Det er viktig å gjøre ting med positivt fortegn. Noe du har lyst til å gjøre og som ikke fremkaller angst. Alt som får deg til å "glemme" angsten vil trene opp systemene til å takle situasjoner uten å få den ekle følelsen. Når man er låst i en loop så må en bryte mønsteret. Det er jo helt klart det eneste som funker men man kan ikke kjøre på og gjøre som man vil. Det krever en del for å gjenerobre kontrollen over sin egen frykt og ikke være slave av den. I mange tilfeller blir sikkerhetsstrategiene til livet og man slutter nærmest å leve. Dagene handler om å overleve og man blir "fanget" i en uheldig tilstand.
Avatar

Re: Blir så lei meg av dette her..

mars 8 2011 - 18:29
Jeg har det sånn jeg også... ;) Men fokuser heller på de gangene du klarer å være med og tenke at du klarte det og faktisk kanskje også koste deg... Det blir en slags mestring og da kanskje det vil gå bedre og bedre etterhvert. Lykke til! Det er flere av oss :)) klem
Til forsiden