Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Black-out?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Black-out?

nov 22 2013 - 22:14
Er det vanleg å få ein slags "Black-out" når ein får angstanfall? Det har skjedd meg to gongar. Den første gongen var når eg skulle bære ei vaskemaskin ned to etasjar i ei heller trong trapp i eit gammalt hus. bar den sammen med min vordande svigerfar. Eg hadde noko vanvittig med angst. Det er nokon sekund der kor det svartna heilt, sekund som eg ikkje kan hugse.

Den andre gongen var for litt sia - eg skulle kjøpe øl på butikken, åleine, noko som førte til eit heftig angstanfall. Hadde det ikkje vært for diverse øvingar eg har gjort hadde eg endt opp med å hyperventilere. Eg sto omsider i kassa og skulle betale, berre for å plutselig "vakne" og oppleve at ho som satt bak kassa spurte meg, veldig klart og tydeleg, om eg ville ha pose. Ho hadde tydelegvis spurt meg nokon gongar. Svartna. Hugsar ingenting frå den episoden.

Er dette vanleg?
Til forsiden