Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Betablokkere mot hjertebank

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Betablokkere mot hjertebank

okt 20 2020 - 15:47
Noen som har brukt det før? Sliter voldsomt med hjertebank veldig ofte.Kan ikke legge meg ned engang uten at det tar laust. Får også nesten slik krampe av det også. Skikkelig ubehagelig :/
Avatar

Ja

okt 20 2020 - 16:53
Heisann! Æ tar betablokkere akkurat mot hjertebank! stressa så mye at æ fikk ofte hjertebank..Hadde det akkurat sånn som du skriver, stått på di over 1 år, å mye bedre med hjertebanken nå, får det inn i mellom men ikke like ofte!
Avatar

Hei..

okt 20 2020 - 17:23
Har du vært til lege med dette? Er det relatert til noe du gjør? Nye medisiner du har startet med? Hjertebank over lang tid er ikke bra og burde følges opp med målinger :)
Avatar

Re: Betablokkere mot hjertebank

okt 22 2020 - 11:19
Vært til lege med det flere ganger,tatt ultralyd å belastnings greier også. Så dem finner ikke noe unormale greier for å si d sånn,eneste dem har funnet ut er at jeg produserer for mye blod,noe som kan gjøre at jeg er sliten å tungpustet spesielt under belastning så venter på prøvesvar om en evt blodsjukdom som er ganske så vanlig da ifølge dem. HAr startet på LAmictal men dem skal ikke ha slike bivirkninger. Tatt 24t ekg med litt cirus et eller anna som sto der men va ikke noe uvanlig så. Men det er frustrerende ødelegger veldig mye..
Avatar

Re: Betablokkere mot hjertebank

nov 3 2020 - 12:55
Prøv å få i deg masse mat med kalium i og ta tilskudd av magnesium. Hjertebank kan ofte komme fra ubalanser i elektrolyttene. Hvis du lager mye mat fra bunnen av må du huske å få i deg salt også, naturlig ubehandlet salt. Min hjertebank har forsvunnet med dette samt å drikke kamille-te under et "anfall". Denne teen virker på samme respotorer i hjernen som Sobril, Vival, osv.

Merket merkelig nok at når jeg sluttet å være redd for hjertebanken og følte jeg hadde kontroll over den, så forsvant den også. Hehe. Eller den er der i svak grad innimellom, men jeg legger såvidt merke til den og den roer seg kjapt.
Til forsiden