Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Betablokker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Betablokker

okt 13 2021 - 12:51
Hei,

Noen som går på betablokker her? Jeg har slitt med anfall av ekstraslag (2-4 uker av gangen) med flere års mellomrom. Denne gangen fikk de fanga et anfall og 24t ekg viste 1300 VES. Jeg ble derfor satt på 25mg betablokker (metoprolol) i 4 mnd for å roe ned kroppen. Nå har jeg kanskje 3-15 VES om dagen og relativt lav hvilepuls (48-60). Har stort sett over 60 uten betablokker.

Jeg deler tabletten i to og tar 12.5mg morgen og kveld. Men ettersom ekstraslagene/anfallene ikke har vært der på en uke og hvilepulsen er såppass lav, vurderer jeg å høre med hjertespesialisten om jeg kan ta 12.5mg i døgnet istedetfor 25mg. Erfaringsmessig går jo disse periodene med anfall av ekstraslag over av seg selv etter noen uker (har gjort det hittil hvertfall) og dersom det er i ferd med å gå over nå så har jeg ikke spesielt lyst til å fortsette på betablokker. Hvertfall ikke når hvilepulsen er så lav. Jeg har ingen andre symptomer/bivirkninger, utover å være litt trøtt.

Noen med erfaring eller noen som har noen tanker?
Til forsiden