Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Besvimer av angst… Hjelp

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Besvimer av angst… Hjelp

aug 21 2021 - 21:05
Hei… I det siste har jeg hatt veldig sterk angst hver eneste dag, og jeg føler at jeg besvimer nesten hele tiden… Jeg faller ikke om, men det føles som om jeg mister bevisstheten og kommer til å falle om… Jeg begynner da å hyperventilere og holder meg fast i veggen… Blodtrykket stiger jo når man har angst, så jeg trodde ikke det var mulig å svime av da? Jeg er veldig redd for at jeg kommer til å besvime og aldri våkne igjen… Jeg klarer ikke å tenke på noe annet… Jeg er redd for at det er noe galt med hjernen min… Kan dette bare være angst?
Avatar

Re: Besvimer av angst… Hjelp

aug 22 2021 - 03:16
Blodtrykket stiger til et punkt hvor kroppen sier "hei, her er noe galt, så nå skal jeg be hjertet ditt om å senke farten", noe som kan gi et ganske brått blodtrykksfall. Vanlig spesielt hos eldre mennesker...og mennesker med angst. Og ja, du kan besvime. Beste er å legge seg ned og trekke knærne opp, slik at du øker blodtrykket igjen.
Til forsiden