Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Besvimelser - panikkangst?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Besvimelser - panikkangst?

jan 17 2018 - 15:30
Hei!

Jeg har alltid vært en bekymret person, helt fra jeg var bitteliten. Fikk ekstrem angst da jeg gikk i 3-4 klasse, noe som førte til en klasse som mobbet meg i mange år. Dette førte naturligvis til depresjon, men den trodde jeg at jeg ble "kvitt" for 1,5års tid siden. Har da altså vært 8-9 år med angst og depresjon frem og tilbake og en liten episode med spiseforstyrrelse har det også vært.
Nå i det siste har det også vært mye stress med skole og jobb. Har lenge sagt at det føles ut som at kroppen skal kollapse under meg, noe den altså gjorde - uten forvarsel.

Men til poenget: Forrige helg var jeg innlagt på grunn av besvimelser uten noe forklaring. De finner ingen feil med noe i hele kroppen, så jeg ble derfor skrevet ut med forklaringen "angst og stress over tid". Tviler ikke på at dette er tilfellet mtp fortiden min med psykiske problemer. Merker også at psyken min har blitt mye verre etter det her, og nå er jeg så frustrert og redd.

Nå mister jeg jo altså lappen i et år, utdanninga mi har gått til helvete, måtte si opp jobben.. Føler liksom at absolutt ingenting går min vei og jeg har lyst til å gi opp.


Men etter alt den informasjonen her da - har noen her noe tanker om hva det kan være, eller har noen opplevd noe lignende?
Panikkangst?
Til forsiden