Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Benzo helve...!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Benzo helve...!

aug 20 2019 - 10:33
Er på nedtrapping av sobril. Kjenner jeg sliter veldig. Mye abstinenser, derav økt angst og deprimert. Føler jeg ikke orker dette. Noen andre som har erfaring med nedtrapping på sobril? Hvordan gikk det for dere?
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 01:57
Brukte du sobril hver dag? Jeg kan skjønne da at det er vanskelig å trappe ned.Jeg bruker selv stesolid når jeg trenger det mest og jeg skal fortsette med det.Har du tenkt å slutte helt el bruke mye mindre.Det er vanskelig for deg for du vet disse medisinene er jo også avhengighets skapende.Kroppen er vant til dem.Skal du bruke mindre el slutte helt?
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 14:58
Jeg har gått på dem så og si hver dag i 8 måneder, har kanskje vært 2 dager mellom der jeg ikke har tatt. Jeg er på nedtrapping nå, planen min er å slutte med dem helt. Fikk Atarax av legen min i går, men har ikke prøvd dem enda.
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 16:50
Høres bra ut å prøve å slutte helt.har prøvd atarax hjalp ikke særlig.har du prøvd truxal?
Avatar

Hei

aug 21 2019 - 23:29
Nei, jeg har ikke prøvd truxal. Har prøvd en del medisiner, men jeg har fått så voldsomt med bivirkninger av alle jeg har prøvd, dermed fortsatte jeg bare på sobrilen. Vet snart ikke hva jeg skal gjøre lengre. Har lyst å gå på medisiner for en liten stund ihvertfall, men orker ikke alle bivirkningene. Egentlig vil jeg ikke gå på medisiner i det hele tatt, men angsten vil jo ikke trekke seg tilbake, så føler egentlig at det hadde vært løsningen for en periode. Er så frem og tilbake i hodet, og dette med å finne rette medisiner.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 00:09
Bivirkninger er kjipe og skjønner du ikke vet hva du skal gjøre.Truxal hjalp meg men jeg skjønner at sobril hjalp deg mye for jeg bruker selv stesolid og jeg vet de er mirakel når angsten er på sitt verste.msnge medisiner hsr jo bivirkninger så msn må veie det opp mot hverandre.Angst er forferdelig jeg sliter med det hver dag så vet nok du er i dilemma nå hva du skal gjøre.jeg skulle så gjerne hjulpet deg for skjønner dilemmaet mange medisiner har bivirkninger og når det gjelder medisiner som sobril og stesolid så er det avhengighet.Går du hos psykolog?
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 10:13
Nei, jeg går ikke til psykolog. Jeg går til samtale hos mestringsenheten hos en psykiatrisk sykepleier. Jeg får ikke psykolog hjelp der da dem har for lite ressurser der. Ble henvist til DPS av legen min, men der fikk jeg avslag. Så eneste alternativet er å betale for psykolog selv, noe som er veldig dyrt, men jeg trenger hjelp. Synes det er for dårlig tilbud innen psykisk helsehjelp.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 13:15
Hva med psykologer som er på frikort som har avtale for det kan jo være noe for deg da.har du pratet med legen om det?
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 20:11
Var til samtale hos mestringsenheten i dag, dem skulle prøve få meg inn på noe som heter familieteamet innen psykisk helse. Så krysser fingrene for at det skjer noe der.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 21:47
Så bra.krysser fingre for deg jeg at dette ordner seg for deg og at du får riktig og god hjelp.
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 21:48
Tusen takk for det :-) Det håper jeg også!
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 22:34
Familieteater regner jeg med hjelper familien sammen.er det noe form for slik behandling de pratet om?
Avatar

Hei

aug 23 2019 - 21:54
Familieteamet hjelper både barn og voksne innen psykiatri. Min datter sliter litt med psyken hun også, så hun har vært til samtaler der før, nå må hun tilbake i terapi igjen, å da sa dem at dem sikkert kunne få meg også inn til behandling der.
Avatar

Hei

aug 23 2019 - 22:27
Dette høres bra ut at dere kan få begge hjelp der.Dere er på god vei da og har muligheter å få det bedre sammen.De er sikkert flinke der for jobben dems er jo å jobbe med familier selv om alle er forskjellige.ingen familier er like så finner de sikkert ut av hvordan hjelpe dere.Jeg krysser fingrene for dere at det blir bedre og at dere får det bedre.
Avatar

Hei

aug 23 2019 - 22:52
Takk for det, det håper virkelig jeg også :-)
Til forsiden