Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bare ikke bra nok

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bare ikke bra nok

juli 17 2020 - 22:36
Bare ikke bra nok. Jeg ser meg i speilet. Sliten og stygg. Jeg kjenner ikke meg selv igjen. Jeg kan ikke tro at det stygge ansiktet jeg ser i speilet, er mitt ansikt. Men speilet lyver ikke. Det er sikkert og visst. Tårene presser på. Øynene mine blir bare våtere og våtere. Jeg klarer ikke å holde tårene inne lenger. Bare ikke bra nok. Håret mitt er stygt. Nesa mi er stygg. Munnen min er stygg. Øynene mine er stygge. Ørene mine er jeg heller ikke fornøyd med. Jeg smiler aldri til meg selv når jeg ser meg i speilet. Det klarer jeg ikke. Det eneste jeg klarer er å fortelle meg selv hvor udugelig jeg er. Hvor misfornøyd jeg er med meg selv. Hvor skuffa jeg er over meg selv. Bare ikke bra nok. Tenk om jeg kunne sett meg i speilet uten å føle trang til å snakke nedlatende om meg selv. Tenk om speilet hadde vært min beste venn, og ikke min største fiende. Ingen vet hvordan jeg har det inni meg. Ingen bortsett fra speilet vet hvor mislykka jeg føler meg når jeg steller meg om morgenen. Bare ikke bra nok.
Avatar

så trist

juli 18 2020 - 02:34
ditt syn på deg selv
er bare helt forferdelig
vet du ikke å være fornøyd
med hva herren har gitt deg
jesus sa jo:
du skal elske din neste
som du elsker deg selv
og du ville vel ikke
beskrevet noen andre slik?
når det er sagt:
jeg forstår deg - 100 %
sliter med selvforakt selv
bare kjærligheten kan kurere ;)
Avatar

Hmm

juli 19 2020 - 00:27
Alien enig med deg her men samtidig Når man poster noe hvis man ikke ønsker svar så skriver man det.verst er hvis personer får svar men skriver ikke noe mer.blir jo litt altså vil du ha råd eller ikke.svar eller ikke.synd når sånt skjer for mennesker bruker tid på å svare.
Til forsiden