Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Av knapp?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Av knapp?

juni 8 2013 - 23:16
Av og til skulle jeg ønske jeg hadde en av knapp. At jeg bare kunne skru meg selv av for hvor lenge jeg måtte ønske.
Aner ikke hvordan ting skal fungere normalt igjen, å hva jeg skal gjøre.
Hver dag er en kamp, å det blir jo bare verre og verre.
Med en gang du tror du er på rett vei igjen, går det rett tilbake til start..

Jeg har vært deprimert i mange år nå, har alltid vært den sjenerte jenta, selv om jeg egentlig ikke er så sjenert, jeg har bare sosial angst.
Føler meg så annerledes..
Har aldri hatt en ordentlig jobb pga alt dette, å nå når jeg endelig har fått meg det, klarte jeg selvfølgelig å fucke det opp også.. Nå tørr jeg ikke gå tilbake dit, var kun 1 dag denne uken..
Klarer bare ikke å gå. Jeg føler meg ukomfortabel når jeg er der, pga de andre som jobber der. De gjør ikke noe, men jeg føler meg så utilpass hele tiden.

Føler at jeg bare skuffer alle rundt meg, om å om igjen. Jeg føler selv at jeg er en person med mye omsorg, å kjærlighet, har ikke gjort noen noe vondt med mening, å bare gjort det beste for alle, men hva sitter jeg igjen med? Sitter alene en lørdagskvell , eller hver kveld, å drikker for meg selv å svelger tabletter, i håp om å ikke føle ensomheten..
Får angst av å være hjemme hos meg selv, livredd for at folk skal komme. Skrur av alle lys, tørr såvidt ha på lav musikk.. Det skal vel ikke være sånn:/

Alt det gode jeg har opplevd i livet, har endt dårlig til slutt, kjennes det ut som. Hva skal det bli av meg, hvordan er det om 1 uke, 1 måned, 1 år? Blir ting bedre? Hvorfor er det ingen som kan redde meg :(

Måtte bare få ut litt tanker..
Avatar

Gi opp bruken, men ikke gi opp livet

juni 9 2013 - 07:28
Det kjenner jeg til, jeg har forsvunnet fra de to siste jobbene jeg har hatt, selv om jeg har fått skryt begge steder og det ødelegger en god del.
Både motivasjon og selvtilliten.

Jeg flykter så fort jeg får noe motgang, og det må jeg jobbe med.

Den drikkingen og pillebruken din må du få slutt på, det ødelegger så mye mer enn de få timene det gjør det bedre.

Start med det og kom deg litt ut, gå ut om natten om du ikke vil møte mennesker.

Finn ut av noe smått du kan forbedre med deg selv og start der.
Avatar

-

juni 10 2013 - 23:39
Til trådstarter:

Jeg kjenner meg igjen i en del av det du skriver. Jeg har stilt-, og stiller meg fortsatt de samme spørsmålene som du gjør. Min psykolog har nevnt muligheten for at det kan være unnvikende personlighetsforstyrrelse. Jeg er lekman, men kanskje har du snev at dette du også?!

Det fine er jo at dette er noe man kan gjøre noe med! Du kommer til å redde deg selv den dagen du tør å be om hjelp. Det siste er en stor barriere, men desto større blir gleden når du da forserer den!

Til forsiden