Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Atarax mot angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Atarax mot angst

april 15 2019 - 00:53
Hei,
Noen her som har erfaring med medisinen Atarax mot angst? Fungerer den best på fysiske symptomer eller "tankeangst" eller begge deler?

Jeg sliter mye med bekymringstanker som ikke vil gi seg og jeg liksom ikke klarer å slippe og slå meg til ro med ikke noe særlig med de klassiske fysiske angstsymptomene som hjertebank, kaldsvette, motorisk uro, osv. derfor spør jeg. Dersom den bare fungerer på de fysiske symptomene så tror jeg ikke det har noe for seg for meg å prøve den.

En annen ting jeg lurer på er om det er slik at trettheten gir seg etterhvert, og etter hvor lenge ca.
Avatar

Hei

april 15 2019 - 21:52
Jeg trodde atarax var for søvnproblemer vet ikke hvorfor,har du prøvd truxal?
Avatar

Re: Atarax mot angst

april 16 2019 - 00:34
Er mot angst slik jeg har forstått det. Har ikke forsøkt Truxal, men valget står mellom å forsøke Atarax eller Abilify så vet ikke hva jeg skal gi en sjanse... Tenker det er mer bivirkninger på antipsykotika, så er mer skeptisk til disse.
Avatar

Hei

april 16 2019 - 00:41
Ja er nok det mer bivirkninger på anitipdykotika.hva mener legen din?var det ikke snakk om beroligende for de hjelper best mot angst selv om man kan bli avhengig i verste fall.
Avatar

Re: Atarax mot angst

okt 29 2019 - 18:07
Hei. Jeg har gått på Atarax i en god stund, men har byttet til en annen medisin grunnet at den mistet sin effekt, sikkert fordi jeg bygget opp toleranse. Jeg syns det fungerte helt OK mot angst, både fysisk og psykisk. Effekten den hadde på meg var beskjeden, og den ga meg litt sløvhet og tok de verste ''angsttoppene''

Håper den fungerer fint for deg, og lykke til videre :)
Til forsiden