Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Arbeidsledig og sliter med sosial angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Arbeidsledig og sliter med sosial angst

aug 16 2019 - 15:03
Etter en periode med arbeidsledighet fikk jeg innvilget et Nav-tiltak som heter arbeidspraksis/arbeidstrening. Jeg arbeidet i en administrasjon og noen av arbeidsoppgavene bestod av veiledning av brukere.

I slutten av min praksisperiode fikk jeg tilbakemelding på at jeg ikke hadde de personlige egenskapene som var nødvendige for jobben og at jeg var en “forsiktig” person. Jeg var ikke så overrasket over denne tilbakemeldingen, men hadde jo håpet jeg skulle gi et bedre inntrykk.

Det er veldig mange jobber som krever en del kontakt med brukere, klienter, kunder eller noe tilsvarende. Har tenkt på å søke andre typer jobber, men vet ikke helt hva det skulle være.
Har også vurdert å omskolere meg, men har alt for mye studielån.

Hva jobber dere som har sosial angst med?
Jeg har samfunnsfaglig utdannelse.
Avatar

Re: Arbeidsledig og sliter med sosial angst

sep 10 2019 - 21:07
Hei der! Jeg er ikke i jobb, men har vært det tidligere. Studerer nå, men opplever nok en del av de samme problemstillingene som deg.. har du vært gjennom behandling for sosial angst tidligere?
Til forsiden