Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Anspent kjeve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Anspent kjeve

des 6 2022 - 04:38
Hei ! E det andre med angst her som sliter med veldig stiv/vond skulder og nakke, i tillegg til anspent kjeve? Har hatt endel helseangst i lengre tid, og har slitt mye med det i det siste. Det meste e på venstre siden. Høyre skulder og nakke e mye mer avslappet og bedre. Veldig ubehagelig. Spesielt det med kjeven.
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 6 2022 - 08:48
Har akkurat det samme. Pluss tinnitus. Skal til tannlegen for å se om de kan hjelpe med det
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 6 2022 - 11:59
Åja. Det e gjerne ikke dumt å høre med tannlegen. Har tenkt på å bestille time hos fysioterapaut for å se om han kan få fikset det. Sliter også med tinnitus.
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 6 2022 - 13:44
Jeg tok dette opp med tannlegen og fikk øvelser jeg skulle gjøre. Så etterpå på fakturaen at det var langt fra gratis å få disse øvelsene. Hvis du har behov for å spare penger som jo mange har i disse tider, så kan det hende at å prøve ut det du finner på internett kan hjelpe et godt stykke på vei.
Avatar

Hei

des 6 2022 - 14:51
Kjenner meg igjen i det ja! Har slitt med kjeveplager i 6 år! Den klikker å lager lyd hver gang jeg tygger! Muskulaturen i kjeven er fryktelig vond! Det samme med nakke, skuldre og mellom skulderbladene. Aldri hatt det så ille som det er nå! Klarer ikke gjøre noen ting! Er så fryktelig anspent! Bak på nakken er skikkelig anspent, det har jeg ikke hatt før! Fryktelig slitsomt. Får det også utover venstre hand jeg! Fatter enda ikke etter 6 år hvordan jeg skal få bukt med dette
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 6 2022 - 20:38
Såpass. 6 år var lenge. Har ikke hatt det så lenge. Ja, vet. Føles veldig vondt ut og ubehagelig. Har prøvd litt sånne kjeveøvelser. Hjelper litt der og da, men kommer ofte tilbake igjen. Er også veldig anspent. Kjennest ut som musklene skulderen og nakken e helt låst til tider. Kjennest og ut som det e en kraftig muskelknute bak i skulderen og som ligg og spenner.
Avatar

Kepp

des 6 2022 - 21:27
6 år ja! Ikke enda uten siden 2016! Sliter veldig mellom skulderbladene også. Sliter også med korsrygg hofte ben! Var senest til lege idag! Enda mener de at dette kommer av anspenthet! Er full av leamus til tider også. Det verker som skikkelig tannverk på sitt verste…. Er så lei av dette at det finnes ikke ord for det!
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 8 2022 - 03:59
Samme her og. Kjennest nesten ut som tannkjøttbetennelse. Men kjenner jo det på en måte at det kommer fra skulderen/nakken. E jo ultrastiv der til tider. Hjelper heller ikke med helseangst. Begynner jo å tenke om alt mulig sykdommer og sånn.
Avatar

Re

des 8 2022 - 08:33
Forferdelig tungt å gå med smerter over tid! Håper du får tatt det før det setter seg for hardt i kroppen. Har du smerter eller andre symptomer andre plasser?
Avatar

Re: Anspent kjeve

des 8 2022 - 10:28
Ja. Det e litt slitsomt. Men ikke sånn det e hele tiden sånn da.. Kommer i perioder der jeg e e veldig anspent i nakken og skulderen. Pleier å ta litt sånne nakke/skulder og kjeve øvelser, og kan det nesten gå vekk for en periode, før det gjerne kommer igjen. E det sånn det kommer og går hos deg og? Eller e det hele tiden?
Avatar

Re

des 8 2022 - 14:22
Nei det er konstant ja! Derfor jeg er så redd det er noe alvorlig? Hadde det vært roligere en periode hadde det vært noe annet! Men sliter med så å si hele kroppen. Rygg hofter lår føtter, nakke og skuldre. Vil ingen ende ta
Avatar

Re: Anspent kjeve

jan 11 2023 - 23:08
Har dere prøvd å sove med biteskinne?
Avatar

Re

jan 12 2023 - 08:15
Nei har ikke prøvd det! Får du smerter i nakke av kjevesmerter?
Avatar

Re: Anspent kjeve

jan 12 2023 - 10:17
Hei. Det vet jeg ikke. Men tenkte at det var verdt et forsøk. Det kan tenkes at det hjelper på kjeve i det minste?
Avatar

Re: Anspent kjeve

feb 3 2023 - 00:06
Jeg sliter med kjeve, nakke og hals. Noen som har noen råd?
Avatar

Re: Anspent kjeve

feb 3 2023 - 20:14
Ja, jeg får ofte det! Men hos meg kjennes det ut som jeg har fått bedøvelse hos tannlegen som er på vei ut, samtidig som jeg er helt stiv i kjeven. Skikkelig ubehagelig!
Avatar

Re: Anspent kjeve

feb 11 2023 - 02:25
Hva gjør dere for å bli bedre?

Jeg sliter meg høyreside. Nakke/hals og kjeve.

Nå trener jeg endel, pluss masse tøying av muskulatur.
Litt enkle styrkeøvelser for nakke. Pluss muskelavspennning hver dag.
Avatar

Re

feb 11 2023 - 11:04
Er rådvill selv! Har sånn klikkende kjeve! Vondt fra neom øra ned i kjeve nakke skulder! Er så konstant også! Gir seg aldri! Når jeg trykker på kjeven blir det skikkeli vondt! Så smeller det i kjeven når jeg tygger
Avatar

Re: Anspent kjeve

feb 11 2023 - 16:26
Har du prøvd noe behandling?
Jeg går til manuelteraoaut i tillegg til styrke, trening og tøying.
Det som har vært veldig effektiv er muskelavspenning. Det anbefales hver dag.

https://youtu.be/7RCFyNA9-qs
Avatar

Re: Anspent kjeve

feb 22 2023 - 18:19
Har dere nummenhet i ansikt og øre også?
Jeg har smerter i nakke, øre og hals. Sliter med den nummenheten i ansiktet og øre. Hører og kjenner pulsen godt i øret også.
Blir litt oppgitt å tenker døgnet rundt på hva det kan være. Bruker mye energi på dette.
Er redd for at jeg er alvorlig syk å ikke kunne finne ut av det.
Noen flere med samme symptomer?
Til forsiden