Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angstsymptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angstsymptomer

des 24 2021 - 21:37
Jeg er en godt voksen mann som fikk mitt første angstanfall for ca 2 mnd siden . Ble kjørt til sykehus med noe som jeg trodde var hjerneslag men som etter grundige undersøkelse viste seg og ikke være noe feil med meg. Har lest mye i dette forumet på de forskjellige symptomene som et slikt anfall fører med seg . Hos meg kan det begynne med stikking i tær hender eller fingre skjelving kalde føtter og hender så varme følelse opp mot hodet kiling rundt og bak øyne vont i hodet dotter i øret må utligne trykk og ikke minst hodet ør og føltes som det er i et vakum. . Så mens dette skjer får jeg lukt / smak kan ikke forklare det . Har noen opplevd dette med smak lukt ?
Er ganske sliten da dette kommer jevnlig hver dag .

Avatar

Re: Angstsymptomer

des 24 2021 - 22:15
Det høres ikke helt ut som noe typisk angst som vet om men er mange forskjellige typer angst og folk reagerer forskjellig så. Men Stikking i hender og tær kan forklares med noe angående blodsirkulasjonen.
Skjelving av fingrene er ikke uvanlig da kan være nerver/underbevisst.
Kalde føtter og fingre er igjen på sirkulasjon og ikke uvanelig å kald «svette»
Varme i hodet kan være flere ting. Opplevd det selv hvis har brukt for mye Paracet over tid f.eks. Som skaper på en måte abstinenser av noe slag.
Smerter bak øynene kan også hende at selve trykket på øynene er høyere enn vanlig men det vil en øyelege finne ut av. Ørheten kan også skyldes en liten ubalanse i balanse senteret inne i ørene som oftest fikses gjennom et lite «musikk» verktøy eller hva man skal kalle det. Undersøkt om eventuelt bihulebetennelse også?
Avatar

Re: Angstsymptomer

des 24 2021 - 22:43
Hei...jeg sliter veldig med øresus,på begge ører..nå har jeg også utviklet hyperakusius..altså veldig ømfintlig for lyder,som eksempel,når stekeovnen skal varmes opp..vaskemaskin..tapping av vann,og det å kjøre bil nå..alt av dekkstøy og buldring..og vanskelig med å sovne..alt er grusomt plagsomt..skaper masse angst..noen som kjenner seg igjen? Svenne 50.
Avatar

Re: Angstsymptomer

des 24 2021 - 23:05
Undersøkt om tinnitus med tanke på øresusen?
Avatar

Re: Angstsymptomer

des 24 2021 - 23:18
Hei Lemmings 1..Har slitt ed tinnitus som kom når jeg ble mentalt ubrent i Mars 2020--nå den siste måneden har dette blitt enda verre med lydakusis.......veldig plagsomt..og angstskapende..
Avatar

Re: Angstsymptomer

des 24 2021 - 23:32
Ok. Kan forstå at blir plagsomt når alle lyder blir forhøyet om har forstått riktig. Kan også tenke at det å konstant gå med ørepropper eller hørselsvern blir slitsomt også, hvis det i det hele tatt hjelper da. Lege spesialisten hadde ikke noen løsning helller?
Avatar

Re: Angstsymptomer

des 25 2021 - 21:59
Hei..har ikke vært på noen videre undersøkelse her,,har vært i Sverige..bodde der i 3 år frem til nå i år i Juli..tok ut noe ørevoks..tror mye forverring kommer av stresset som mye angst gir..
Avatar

Angst

des 28 2021 - 06:21
Har hadt angst i 20 år etter jeg ble ned dopet på byen .var nesten så jeg strøk med .
Prikking er pga at blodet trekker seg til de store musklene for at du skal kunne forsvare deg i en farlig situasjon .det ligger latent i oss alle.men vi som har angst så sitrer det en sopp å trykker på alarm knappen å sier mye rart er farlig .kroppen går i forsvar .hjerte banker fortere for å bringe blod nok til de store muskler .hender og føtter blir kaldere pga igjen at de,store muskler skal løpe fort eller slå ifra seg .
Hjernen blir litt ør av å stresse maximalt.man blir sliten av angstanfall.du bruker hver muskel i kroppen av det.
Må påpeke at jeg ikke har hadt konstant angst i 20 år.har hadt mange fine år mellom her og der .det som må til er å få den soppen som trykker på fare knappen til å forstå at det og det ikke er farlig .ikke prøve å løpe i fra deg selv men kjenne på den følelsen.analysere deg selv litt på hva som har utløst dette angstanfall.så ufarlig gjøre det.for min del måtte jeg ha hjelp i forl at medisiner og samtaler .det hjalp meg til å forstå at det ikke er farlig men slitsomt.
For min del utløser angst av sykdom.for det er mye som minner om angst.fesk feber gir kakdsvette det gir å angst.Ørebetennelse som jeg har nå gir svimmelhet og det igjen utløser angst hos meg .for er det noe vi med angst vil ha så er det kontroll på oss selv og situasjonen vi står i..meen erfaring har visst at jo mer jeg klarer å gi litt faen å tenke det er greit å ha dårlige dager jo lettere er det på en måte ..
Sorry for at det ble en hel bok
Avatar

Re: Angstsymptomer

jan 4 2022 - 18:36
Jeg har nesten som "anfall", der jeg blir veldig ør, får som et press på hodet og økt øresus. Kan også føle meg varm i ansikt og få prikking på hodet. Får disse anfallene uten at jeg egentlig føler meg engstelig for noe i forkant. Kan vare i timesvis, men har dem ikke hver dag.
Kan det være angst?
Avatar

Angst

jan 4 2022 - 18:57
Hei
Har det på samme måte jeg også er ikke spesielt redd for noe . Legen sier at de ikke finner noen fysiske feil på meg etter alle undersøkelser . Har en indre uro . Har også lest inne her på forumet symptomene til andre med angst og kjenner meg godt igjen .
Avatar

Angstsymptomer

jan 11 2022 - 00:52
Lenge siden jeg hadde et ordentlig panikkanfall. Men hos meg slutter jeg å puste. Halsen knyter seg og jeg blir redd. Det eneste som hjelper da er å gråte. Hvis ikke føler jeg på å kunne besvime. Tung pust , svimmel, klomp i magen, armer og ben føles spesielt tunge, kan prikke i mine ben og spesielt hender. Nå sliter jeg masse med leamus/muskelrykninger i hele kroppen som flytter på seg, men spesielt i beina. Tidligere har jeg fått sviende mage/økt produksjon av magesyre pga angsten. Store pupiller. Generell indre uro som av og til nå dukker opp, selv om jeg ikke vet hvorfor. Fordøyelsen går også tregere og blir oppblåst i magen. Og det sitter fast. Kan da også plutselig bli løsere i magen igjen. Grusomt med angst. Man blir så sliten. I tillegg til å da slite med søvnen…
Avatar

Venlafaxin

jan 14 2022 - 20:01
Sliter fortsatt har nå prøvd Venlafaxin 37.5 på fjerde dagen . Føler meg verre og verre varmetokter svimmel kvalm har det ikke bra . Tar en valium for og dempe det verste . Er trøtt og har ikke matlyst
Går tur men merker disse `anfallene` innimellom da også . Begynner å bli veldig sliten .

Til forsiden