Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angstsymptomer.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angstsymptomer.

okt 28 2011 - 15:53
Jeg sliter for tiden med sterk indre uro og panikkangst. I den forbindelse, opplever jeg mange ubehagelige psykiske og fysiske symptomer som jeg opplever som skremmende. Noen ganger kan jeg f.eks oppleve at jeg plutselig får en følelse av at et "lyn" slår ned i hodet mitt, som deretter går som en slags strøm eller sitring gjennom brystet og armene. Dette fører igjen til angst og hjertebank. Dette føles veldig skremmende. Jeg bruker ikke andre medisiner enn sovetabletter. Noen her som har opplevd noe liknende?
Avatar

Re: Angstsymptomer.

okt 28 2011 - 19:45
Jeg opplever det samme som deg med kroppslige symptomer som er vanskelig å forstå mens det står på. Og som gir meg ekstra angst. Jeg har en masse spenninger i muskulatur som iblandt føles som om de tar over kroppen min. Jeg forsøker å analysere det som hendte etter at angsten har sluppet taket. Iblandt klarer jeg å finne en forklaring, de gangene lever jeg lenge på det. Forsøker å være bevvist på kroppslige spenninger og ta meg selv i å ikke spenne meg når jeg f.eks. Sitter i sofaen. Forsøker å gi kroppen min pause innimellom hvis du forstår:) i utgangspunktet er jeg veldig fiksert på alt som skjer med kroppen og det er slitsomt..
Avatar

Re: Angstsymptomer.

okt 29 2011 - 08:45
Huff ja, jeg har også muskelspenninger. Noen ganger kjennes det ut som om nakken nesten låser seg. Musklene kjennes harde og spente i nakken og nedover ryggen. Dette kjennes ekstra tydelig etter angstanfall. Man går jo rundt og spenner seg hele tiden, og da er det vel naturlig at musklene knyter seg...Og med spente nakkemuskler blir man vel også lett svimmel, vil jeg tro.
Jeg pleier å legge meg i badekaret hver dag, i et forsøk på å få løst opp noe av stivheten i musklene. Et bad kan roe litt ned sånn ellers også. I allefall noen ganger.:-)
Avatar

Re: Angstsymptomer.

nov 4 2011 - 10:23
Jeg sliter også med mange rare og vage symptomer. Jeg har hatt angst (GAD) og panikkangst i snart 2 år nå. For tiden er det symptomer fra hodet som skremmer nesten livet av meg.

Jeg har øresus, dotter, piping og plutselige trykk- og lydforandringer i øret med svimmelhet, jeg ser svarte "tråder" foran øya + at jeg hadde synsforstyrrelse for ca 3 uker siden da jeg mista sidesynet på venstre øye og så blå og gule mosaikk-lynglimt. Jeg har trykk i hodet og følelse av kraftløshet i høyre arm/side. I tillegg får jeg "sukk" som går igjennom kroppen og varer 3-5 sekunder, føler meg svimmel og nesten som jeg skal besvime.

Føler meg helt elendig og redd for at det er noe kjempe-skummelt. Har fått time hos lege på torsdag, men er redd for at "noe" skal skje før jeg kommer dit. Har fått sjekket øyne, ører og hode (MR) uten at de har funnet noe, så kanskje det faktisk bare er angst-symptomer.
Å, det er så vondt å være så redd hele tiden.
Avatar

Re: Angstsymptomer.

nov 4 2011 - 15:13
Kjenner igjen mange av de symptomene som du, sara sol beskriver. Trykk i ørene, nummenhet, sukk i kroppen, svimmelhet osv osv. Listen er lang.
Du har tatt MR osv, og når de ikke fant noe, så er nok alt i orden med hodet ditt. Men jeg vet hvor vanskelig det er å slå seg til ro, når angsten herjer som verst. Det er så mye rart som skjer i kroppen når man har angst, føler jeg. Kjenner igjen de "sukkene" som plutselig slår ned i kroppen. Det går gjennom marg og bein. Jeg kan ha både "lyn" i hodet og slike sukk i brystet/kroppen. Skikkelig ekkelt, og jeg kan i verste fall få panikk -angstanfall av det. Tror at jeg har fått hjerneslag eller noe. Jeg har aldri tatt MR, så jeg vet egentlig ikke hvordan det står til oppe i hodet mitt, men regner med at det er angsten som herjer med meg. Får se hvordan det utvikler seg.
Jeg tror jeg har kjent omtrent alt mulig rart i kroppen i det siste. Mange ganger har jeg trodd at det måtte være noe alvorlig, men jeg er nå fremdeles her. :-)
Klem
Avatar

Re: Angstsymptomer.

nov 15 2011 - 14:22
OMG sara sol! Har det akkuraaaat sånn nå!!! Skal til mr i morgen og er liiiiiivredd! Serlig siden henvisningen ble ansett som en hastesak hos han som skulle ta mr( radiolog?) og jeg fikk time dagen etter mitt 8 legebesøk:o tenker med en gang jeg har hjernesvulst nå! Har på en måte slått meg til ro med den tanken over de siste 3 ukene! Men nå ble jeg skikkelig redd og føler meg veeeeldig alene! Øegen min sa at sjansen for at det er hjernesvulst er mer lik 0,0 men han ville sjekke " innmaten" av nakke/ hode! Tenker at nå skal jeg dø snart og blir varm, redd, får hjertebank og har lyst å gråte!ligger her i min 2 uke med sykemld fra min fysisk krevende jobb med hodepine på 3 dagen!smerter i øynene ( nærsynt), virker som smerter fra nakken, bihulene, tennene? , øresus Og øynene.. Tror såklart at det er hjernesvulsten som ligger og presser på:( sorry for et sytete innlegg, men deeeeeilig å kunne plage andre enn samboern min:p
Avatar

Migrene

april 7 2018 - 10:51
Hei.
Har lest alle deres poster og jeg tror noen av dere forveksler angst med migrene med aura.
Jeg selv har migrene med aura og det er som du sier sara-sol at du får trykk i hodet, dotter i ørene, synsforstyrrelse der du mister sidesynet på venstre øye og så blå og gule mosaikk-lynglimt, følelsen av kraftløshet i høyre arm/side. Alt det er tegn på migrene, og ikke angst.
Det er ingenting å vær redd for. Migrene er helt ufarlig, er bare ubehagelig.

Ser at denne posten begynner å bli noen år, men mått bare si det.
Ha en fin dag videre.
Til forsiden