Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angstperiode - hvordan komme seg ut av den?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angstperiode - hvordan komme seg ut av den?

aug 29 2020 - 19:04
Hei. Jeg vet mange av oss her inne sliter med det samme fra tid til tid, og mange av oss er kanskje inne i en dårlig periode akkurat nå...

Det er i alle fall jeg, og denne perioden har vart lenge! Av og på det siste halve året, men verst de siste 2 månedene. Hadde jeg kunne trykka på en knapp og blitt frisk på dagen hadde det vært det beste, men jeg forstår jo at det ikke fungerer sånn.

Så jeg trenger rett og slett deres beste tips og triks til hvordan man kommer seg ut av en dårlig angst-periode! Hva fungerer for dere?
Og her blir alle tips og triks tatt imot med stor takknemlighet. Alt fra småting som musikk, bøker, venner, til behandlingsting som f.eks. massasje, akupunktur, psykolog, osv.
Avatar

pssssst

aug 30 2020 - 02:11
altså det kan variere
etter type angst
siden du ikke nevner
spesifikt hvilken
antar jeg det er generell angst
det som kan hjelpe meg
er på en eller annen måte
å avlede (!!!!!)
gjennom fotball/sport eller
skriving eller venner etc
masse lykke til vennen ;)
Avatar

Hei

aug 30 2020 - 13:10
Jeg er også inne i en periode som er dårlig nå. Jeg bruker å spille ett spill på mobilen, vaske huset osv. Hvis jeg orker å vaske huset eller rydde, føler jeg at jeg motbeviser angsten om at jeg er alvorlig syk. Ingen med hjertesvikt eller hjerteinfarkt (som jeg strever med angst for) klarer å vaske huset tenker jeg håper su finner noe som avleder deg :) det er grusomt å ha det sånn!!!
Avatar

Re: Angstperiode - hvordan komme seg ut av den?

aug 30 2020 - 13:28
Godt tenkt angstmareritt. Jeg er enig med deg! Er til tider redd for hjertefeil jeg også, 27 år gammel!! Hvor usannsynlig er det ikke at en 27-åring og en 34-åring skal lide av alvorlig hjertefeil - det er jo egentlig helt uvirkelig. Sjansen er sikkert større for at noen bryter seg inn og slår oss ned mens vi vasker huset. Men sånn er det selvfølgelig veldig vanskelig å tenke...

Du er flink som holder deg opptatt. Jeg skal prøve det med husvasken! Det kan være godt for psyken også :)
Avatar

Hei

aug 30 2020 - 13:33
Ja også burde du laste ned lillys garden å begynne å spille... slitsomt å ha det sånn her. Jeg legger deg til som venn, så kan vi skrive litt mer om du har lyst :)
Avatar

Generell angst!

sep 13 2020 - 18:45
Jeg er veldig nysgjerrig på generell angst. Tenker at jeg kanskjehar det. I hvertfsll noe av det. Føler jeg er utenfor komfårsona mi hele tiden så jeg får den trykkend og vonde angstfølelsen hele tiden. Føler også at angsten eller hva det nå er, kommer merbtil syne nå som jeg har kjærest. Da kunne jeg isolere meg. Men det kan jeg ikke like mye nå ! Tror jeg også har noe sosial angst! Men har ikke blitt diagnotisert.
Til forsiden