Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten som gjør tankene mine negative?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten som gjør tankene mine negative?

juli 3 2013 - 20:51
Sliter med Gad generalisert angst , alt mulig småting kan bekymre meg , alltids noe nytt med. Mye katastrofe tanker å repeterende skumle tanker som hva om jeg gjør det og det.. Dette føles periodisk ut ,går opp og ned. Er veldig deprimert å redd for om det er noe mer en angst som feiler meg "helseangst" er veldig sliten å har hatt noen vonde månder nå + en veeeeldig tungt start på familietur i syden , men det ble mye bedre heldigvis.men mye av angsten handler stort sett om å miste kontroller å katastrofetankene men uansett så starter morgenen med veldig vond mage å føler meg veldig urolig , det roer seg etterhvert ut på dagen.Hørest det kjent ut for dere?
Avatar

Hei :)

juli 4 2013 - 11:56
Denne uroligheten om morgenene er - "kun" - angst. Helt klassisk at angstere føler seg uroligere om morgenen. Merkelig nok, for man skulle jo tro at man hadde hvilt seg litt "friskere" gjennom natten, men slik er det nå engang ikke. Når angsten sitter hardt nok i, er morgenene et typisk tidspunkt det murrer skikkelig i magen og kroppen. Og dødsens trøtt. Når jeg har mine verre perioder, våkner jeg av at hue er i et realt tankekjør og kroppen er i beredskap. Allikevel prøver jeg alt jeg kan å bare sove videre... hvilket nok er feil strategi. Det beste er å komme seg ut av senga, lese avisa eller hva som helst for å "bryte ut" av å kjenne etter hvordan angsten er der.
Til forsiden