Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten som gjør meg utmattet?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten som gjør meg utmattet?

jan 24 2020 - 19:19
Plages med at angsten er veldig fysisk og gjør meg helt utmattet. Har stått i dette i mange år, men nå er angsten så kraftig at etter 1/2 dag på jobb er det som om jeg har løpt maraton. Jeg skjelver, er svimmel, trøtt og kvalm etc. (Ikke jobben som er problemet, men har GAD og helseangst)
Nå er jeg 50% sykmeldt. Grunnen til dette er at jeg blir så sykt fysisk sliten av angsten at jeg må hjem og hvile leeenge på sofaen for å klare å hente barn og lage middag. Er det noen som kjenner seg igjen? Jeg er så redd for at jeg har utviklet ME/ utmattelsessyndrom, men mistenker at det er angsten har skylden!

Sliter også med å sitte stille og bare prate med folk eller felles måltider både borte og med familien. Er så utrolig urolig i kroppen. Kjennes som jeg skal eksplodere om jeg ikke får bevege meg.. blir så sliten av dette også..

Noen som kjenner seg igjen?

Noen som har gode råd?

Går på medisiner som har fungert et års tid, men sluttet plutselig en dag å gi effekt.
Avatar

Re: Angsten som gjør meg utmattet?

jan 24 2020 - 21:12
Har helseangst....og blir helt utslitt... Aldri vært en som trenger sove mye. Nå derimot.....trøtt og sliten hele tida...
Avatar

Spørsmål

jan 24 2020 - 21:18
Men orker du å jobbe da? Og får du sove godt om natten?

Blir du også sliten og skjelven i kroppen?
Avatar

Re: Angsten som gjør meg utmattet?

jan 24 2020 - 21:36
Jeg jobber kun deltid. + har 4 barn.
Hadde aldri orket fulltidsjobb nå... Sovner sent og sover dårlig
Avatar

Imponerende

jan 24 2020 - 21:52
Imponerende!! 4 barn er jo mer enn fulltidsjobb vil jeg si da. Jeg synes det mest krevende oppi det hele er å ta seg av barna, og jeg har bare 2 stk.
Jeg er overhodet ikke til stede når jeg er sammen med dem. Tror ikke de merker så mye til det faktisk, for prater vanlig og gjør alt det vanlige. Men jeg foretrekker å være alene nå, og jeg føler meg som i en «angstboble» helt utenfor alt og alle både hjemme og på jobb.

Helgene er mest krevende. Da må man være sosial. På jobb kan jeg holde meg foran PC-en og ta pauser når jeg holder på å kollapse...
Avatar

Som å lese om meg..

jan 27 2020 - 16:57
Hei!
Ønsker å svare deg pga jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Har det på akkurat samme måte. Har to barn, er sykmld fra jobb og liker meg best hjemme der jeg kan styre hverdagene i eget tempo.
Går hos psykolog og har akkurat blitt henvist til psykomotorisk fysioterapeut. Føler også på en utmattelse som tar helt overhånd til tider. Er diagnostisert med GAD og har til tider en del angst og føler jeg er på hele tiden.. slitsomt ... Håper du har en fin dag!
Avatar

Re: Angsten som gjør meg utmattet?

jan 27 2020 - 18:47
Lillemeg82
Har sendt deg en venneforespørsel.
Håper det er ok.
Avatar

Re: Angsten som gjør meg utmattet?

jan 27 2020 - 19:12
Såklart :) er ikke så erfaren inne her men skal ha godtatt den! :)
Avatar

Re: Angsten som gjør meg utmattet?

jan 27 2020 - 21:35
Så bra. Sendt deg privat melding.
Til forsiden