Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten ødelegger alt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten ødelegger alt

okt 27 2019 - 01:47
Nå er jeg stressa jeg er dritstressa fordi jeg føler meg så irriterende og masete, som om at jeg ødelegger henne. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg bare ikke kan la henne være i fred. Jeg orker ikke mer, det er så ustabilt. Dette var utgangspunktet ja men det gjør at alt gir meg angst. Når en ting stresser meg begynner alt å stresse meg. Hun er så jævlig fin jeg elsker henne men jeg bare fakker opp alt fordi den drittangsten bare ødelegger alt. Hun sa hun var glad i meg, at hun liker meg og at jeg er søt men har jeg ødelagt alt det der nå? Er jeg bare en irriterende, desperat 05er som bare forstyrrer henne når hun har det dårlig og prøver å leve livet? Jeg får så jævlig angst jeg takler ikke.
Avatar

La det få tid

okt 28 2019 - 04:51
Du er født i 05, så du er enda ung. Det er normalt å bli nervøs og usikker rundt slike følelser når man er så ung. Det er nesten ikke så mye lettere når man blir eldre heller. Det er normalt.

Vel, det er vel aldri bra å si at alt er ødelagt. Det finnes vel alltid en vei tilbake. Men hvis man kan innrømme for seg sjøl at man er nervøs, så har man en bedre sjanse for å roe seg ned.

Man har jo ikke så mye livserfaring og "tyngde" heller i den alderen. Du skriver du føler du irriterer ho og virker desperat. Dette har mye med tillit til den andre personen å gjøre, og også tillit til seg selv. Tør du å være trygg på deg selv, så kanskje ho tør å være trygg på deg også. Så du -kan- endre det her, det er deg selv det står på.

Men til sist, husk å la slike ting få tid. Det -tar- tid å utvikle selvtilit. Det er ingen vei rundt, ingen snarvei. Hvis du elsker ho og vil bli sammen med ho, husk at det skal vare livet ut, og da spiller det ingen rolle om det går en dag eller to, dette må få den tiden det trenger. Og tåler det ikke å få tid, da kan man spørre seg om det er verdt forholdet likevel.

Så ikke vær redd for å ha tillit og la tiden gå litt. Da føles alt bedre, og ikke minst får angsten mindre spillerom.
Til forsiden