Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten kaster skruballer.....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten kaster skruballer.....

des 21 2012 - 01:14
Jada.... Etter å ha hatt en fantastisk god periode på nesten to mnd, er angsten begynt med noe nytt!!!! Jeg har fått føle på kraftige angstanfall. Blir svimmel, litt kvalm og så begynner skjelvingen i hendene.....og det skremmer livskiten ut av meg! Har hatt to slike anfall, sist lørdag og i dag. I dag følte jeg at det var kortere, men jeg blir jo slått ut resten av dagen. Det som plager meg mye er at det kommer som lyn fra klar himmel!!! Første gang var jeg i lystig lag på julebord og måtte rett og slett gå og legge meg(drikker ikke alkohol, bare så det er sagt). I dag spiste jeg frokost og smilte og lo, ingen fæle tanker, ingen uro i kroppen, ikke hyperventilering. Så nå er jeg jo redd for at jeg har kreft i hodet..håper og tror at det er angst, men har ikke hatt det slik før..... Er det noen der ute som har erfaring, eller gode tips til hvordan jeg kan angripe dette? Går ikke på medisiner, men går til psykolog og har god kontakt med fastlege. Og selvsagt er jeg på juleferie og får ikke snakket med legen min før til neste år.....

Håper på svar...
Avatar

Hei

des 22 2012 - 17:29
Jeg har opplevd noe veldig lignende. Dager hvor angsten har vært milevis unna og så plutselig, ut av det blå, blir jeg varm, kvalm, så forsvinner synet og så går hørselen, som om man skal svime av :S

Tror nok du kan betrygge deg med at det er angsten. Jeg har ikke noen spesifik løsning på det, men jeg har lært meg at når disse kommer, så må man sette seg ned rett og slett. hodet mellom bena og puste et par ganger. Vent til det gir seg og så ta litt vann i annsiktet og så steller du deg tilbake akkurat der du var når det kom på. Jeg vet ikke hvorfor, men ettersom jeg gjorde dette noen ganger (uten at disse situasjonene jeg var i egentlig hadde noen grunn til å fremkalle angst) så skjedde det skjeldnere og skjeldnere!

Vet det er skummelt, skremte vettet av meg første par gangene, men tror det er noen ubevisste tanker vi gjør oss som starter disse "anfallene".

Prøv! Håper det hjelper :)

Avatar

Takk

jan 2 2013 - 00:44
Takk for tips!! Har fått prøvd det litt og noen ganger virker det bedre enn andre, men det blir sikkert bedre med trening!!! Er det noen som vet hvorfor vi får disse anfallene, der vi har det fint og hyggelig og allikevel kommer angsten!?!?!?

Godt nyttår alle sammen!!
Til forsiden