Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten for hjernesvulst..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten for hjernesvulst..

des 25 2020 - 18:03
Fy søren, jeg er så lei helseangst, jeg har hatt alt jeg kan tenke meg av sykdommer, kreft, slag, hjerteproblemer går ofte igjen. Hjernesvulst og kreft i halsen er to ting jeg fader meg aldri blir kvitt.. nå er jeg så på hjernesvulst. Klarer ikke slappe av.
Er vi flere? Føler meg så alene. Jeg har symptomer som gyngende svimmelhet som kommer og går, trykkende følelse osv i hode, føler meg rar i hode, synsforstyrrelser, ser plutselig en flekk i sidesynet, eller et lysglimt.. jo mer jeg tenker på det jo verre blir det.
Legen sender meg ikke i mr, mener det mater angsten, hadde vært død allerede om det var hjernesvulst sier hun, dette har kommet og gått i flere år.. er ingenting galt med meg. stiv muskulatur osv. skylder alt på det og angsten. men symptomene blir verre og verre, kommer stadig noe nytt! Er det rart man føler seg hjelpesløs? Var til full nevrologisk undersøkelse nylig, ingen utslag, helt frisk. Jeg kjenner igjen en hjernesvulst når jeg ser en sa nevrokirurgen. Så føler jeg meg litt bedre et øyeblikk, men så går det en kort stund og nye symptomer kommer. Kan synsforstyrrelser kun være pga psyken??? Jeg klarer ikke forstå det og er så lei! Så sliten.. hvordan liv er dette ..
Avatar

Hei

des 26 2020 - 08:31
Jente alle har sin skjebne man ikke kan flykte fra.Alle kommer til å dø av noe uansett.Du dør fysisk men fortsetter å leve på en annen måte.Energi dør aldri bare går i noe annet.og så forferdelig som jorda er egentlig er det nok bedre der uansett.Når det gjelder hjernesvulst så får du ikke gjort så mye med det.Spesielt du som har vært mye innom lege og fått bekreftet du er frisk så er det faktisk ingenting mer som kan gjøres enn at du har samtaler og får hjelp til å takle dette med helseangst.Livet er uforutsigbart og vi har ingen kontroll i livet.Det er faktisk ingen kontroll og vi får ikke gjort noe med det.Alle kommer til å dø fysisk også går vi videre til den åndelige verden.Sykdom er alltid urettferdig akkurat som livet.Man kan bekymre seg over alle sykdommer man kan få og plutselig får man en av dem en dag.sier seg selv hvis man har vært innom så mange sykdommer en dag får man en av dem,Anbefaler deg samtaler med lege el behandler så du får hjelp hvordan du skal takle alt dette.
Avatar

Re: Angsten for hjernesvulst..

jan 10 2021 - 21:43
I perioder der angsten min har vært sterk, har jeg hatt akkurat samme symptomer som deg. Var også overbevist om at det var hjernesvulst. Nå har jeg ingen av de symptomene lenger, og det gikk på en måte litt over av seg selv. Nå har jeg mer hjertesymptomer, som ekstraslag og sånn klump i halsen. Viser bare at angst-symptomene endrer seg... Så jeg skjønner deg godt. Har sikkert hatt alle sykdommene i boka - alt fra hjertefeil, hjernesvulst, blodpropp, MS, kreft her og der, osv. Og alle leger sier jeg er frisk. Tror nok bare jeg må stole på legene, det er jo tross alt de som vet best. Jeg har ingen utdanning innen medisin og leser dessverre alt for mange skremmende idiotiske overskrifter på Dagblad og VG..
Til forsiden