Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten for angst.....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten for angst.....

sep 11 2011 - 22:59
Jeg er vel mest plaget av å ha angst for å få panikk. Har bl.a. ikke tatt fly på 15 år. Jeg er ikke redd for at flyet skal styrte, men er redd for steder hvor jeg ikke kan komme meg UT. Har nå bestemt meg for å bekjempe denne angsten. Ordtaket "There is nothing to fear but fear itself." skal være mantraet mitt fremover :-) Det hjelper også å tenke på at ingen faktisk har dødd av å ha panikkanfall, det går faktisk over etter en kort stund.

Jeg skal skaffe meg pass og starte å planlegge en tur til Seattle, har alltid drømt om å reise dit. Etter mange år med negative tanker om at "dit kommer jeg aldri" skal jeg nå snu på flisa! Dit skal jeg, og jeg skal shoppe, drikke kaffe på Starbucks og kose meg!!! Gjett om jeg gleder meg (og gruer meg, hehe), men har funnet ut at livet er for kort til å sitte å være redd for å gjøre ting man egentlig ikke vil. Da lever man ikke, man bare eksisterer!

Seattle HERE I COME!!!!
Avatar

Re: Angsten for angst.....

sep 16 2011 - 15:52
Lykke til, ingen fortjener begrensningene angst medfører. :)
Avatar

Re: Angsten for angst.....

okt 22 2011 - 17:03
For første gang på 20 år reiste jeg med fly i sommer. Etter å ha drømt om sydenferie i mange år fant jeg ut at NÅ skal jeg ut og reise. Fikk Vival hos legen min og tok 2 stykker 2 timer før reisen. Det gikk veldig bra, selvfølgelig tenkte jeg endel på at jeg var oppe i fly men uten å få panikk. Hjemreisen slet jeg litt mer med siden jeg ikke ''forberedte'' meg så mye mentalt. Men jeg overlevde og regner med å reise igjen neste år. Akkurat som deg er tanken på å ikke komme seg ut verst:o) Håper du får en fin tur!
Avatar

Re: Angsten for angst.....

okt 22 2011 - 23:11
Selv om vi sliter med angst er det ikke dermed sagt at vi ikke kan leve livet. Lykke til på turen og fortsett med den positive innstillingen:) skulle ønske jeg kunne være likedan!
Avatar

Re: Angsten for angst.....

okt 24 2011 - 12:23
Seattle.. kaffens by.. dit vil jeg og! :o

Har reist utenlands en gang alene selv.. det var herlig. Får lyst til å slenge meg på et fly (alene) en gang til. :P
Til forsiden