Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten, eller hva det nå er, er kommet tilbake.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten, eller hva det nå er, er kommet tilbake.

mars 16 2013 - 21:54
Jeg var, jeg er en suksehistore. Jeg var psykisk syk i tennårene, jeg var en svingdør passient på pskriatrisk. Jeg ville dø. Jeg hadde tvangstanker om døden, jeg hadde tvangshandlinger og slet derfor med å forlate leiligheten min. Jeg så ingen ende på det helvete jeg levde i. Men jeg kom på magisk vis ut av mareritet jeg levde. Jeg fikk det fint. Jeg jobbet, jeg var sosial, jeg sov, jeg spiste. Jeg hadde va jeg vil kalle et a4 liv. Jeg hadde nådd målet mitt, jeg hade det fint.
Så for 2,5 år siden, fant jeg mannen i mitt liv. så begynte deler av et nytt mareritt. Jeg fikk angst,panikk,uro for og ta farjer. Jeg bor slik til at jeg må ta farjer, jeg kan slippe under med en gang i uken, men noen ganger må jeg ta farjen ofter. Jeg viste hva som måtte til for å bekjempe angsten for farjene, nemelig og ta farjen. Så derfor reiser jeg med farje. Det er fryktelig vondt, jeg kan grue meg i dagesvis på forhånd når jeg vet at jeg skal ta farjen.... etter at farje angsten kom så har angsten på andre områder vokst, jeg er nå urolig netsen hele tiden, føler angsten skal ta over. Jeg reise på en liten ferie i sommer, som ikke ente godt, siden jeg fikk veldig mye angst. Nå har jeg angst for og reise for langt bort fra hjemmet vårt. Jeg har angst nesten hele tiden, tankene jeg hadde som liten ang døden er kommet tilbake. Og fortvilelsen over at dette er tilbake er stor... Jeg orker ikke å ha det slik som dette! Jeg vil være lykkelig, nyte livet mitt. Men slik det er nå så er det alltid en kamp mot angsten. Ingenting er OK lengre. Jeg går i samtaletarapi, jeg har vært heldig å hatt samme psykoog i 8år, jeg går på efexor depo. Men det hjelper ikke, det er fremdeles vondt inni meg. Jeg vet ikke om jeg har kommet rette plassen nå, jeg har surfet rundt på nettet lenge, jeg letter etter en kur, noe jeg ikke enda har prøvd (jeg vet det ikke finnes en magisk kur) Jeg ønsker å høra hva andre gjør for å mestre sin angst, hva andre har gjort for og klare å bryte sitt tankemønster... Kansje finnes det en medesin som er bedre en efexor? Kansje finnes det en artikel jeg virkelig bør lese, en dokumentar som jeg må se, Jeg er villig til å prøve allt.
Avatar

Hei ruth!

mars 17 2013 - 05:00
har selv slitt med angst og uro, også psykose! Vært lagt inn i noen uker nå, og begynner og se framgang! For meg hjalp zypralex, med andre ord hjalp det og ta medesiner i en viss periode, noe vi mennesker trenger av og til! Om du får angst for å ta ferjen, og angst for døden og alt det du nevner i teksten, ville jeg prøvd og tatt meg noen uker av og bare fått slappet helt av. En ting er og trosse angsten, men når angsten står på, så skal du faktisk bare prøve å slappe av, hvertfall om det har stått på en god stund som du forteller om. Nervesingnalene, og budbringer systemet i hjernen er ikke som det skal, og lar kroppen stå på alarm hele tiden. Den viktigste medesinen nå er søvn. Ta deg et par uker av, legg deg inn igjen om det er det som trengs, men du trenge hvile! den beste medesin er søvn, avslapning kombinert med samtale terapi og noe medesiner til hjelp :-) tro meg! håper det ordner seg for deg, angst kan aldri gjøre deg noe vondt!
Avatar

obs

mars 17 2013 - 05:01
zyprexa mente jeg!
Til forsiden