Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angsten ble bedre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angsten ble bedre

nov 19 2019 - 22:44
men er fortsatt der etter jeg vant i lotto! Men vet ikke hva jeg vil bruke pengene på utenom ny bolig. Har også sett på endel biler på finn men har ikke tatt lappen enda så har ikke planer om å kjøpe bil med det første. Har fått hjelp til råd av banken, men nå har jeg lyst til å prøve å reise litt igjen som jeg gjorde mye før jeg ble dårlig. Noen som kan anbefale steder å dra. Kjeder meg veldig om dagen selv om jeg har mange muligheter til å gjøre ting nå som jeg har penger å bruke.
Avatar

Hei

nov 20 2019 - 09:10
Gratulerer! Er nok en god ide å få hjelp til å forvalte pengene så man ikke bruker de opp på tull. Hehe

Når det kommer til reising å de beste opplevelsene så er det alltid best å unngå turistfellene, type kreta, marbella, Venezia etc. En av mine mest minneverdige reiser var en roadtrip gjennom deler av Russland og øst europa, billig var det også. Men med lottopenger på innerlomma så er vel ikke prisen det viktigste. Hehe

Kansje en tur med hurtigruta å se eget land.

Uansett hva du bestemmer deg for så god tur å lykke til :)
Avatar

Reise

nov 20 2019 - 20:29
Hørtes spennende ut! :) Har aldri vært på interrail, men er noe jeg kommer til å vurdere nå.
Har også veldig lyst å dra til en type paradis-øy som Maldivene eller bora bora. Ser på reiser på finn nå, tror nok jeg kommer til å bestiller meg en tur i løp av uka mest sannsynlig til bora bora. Er litt nervøs, men tror det kommer til å gå bra! Har aldri reist alene før heller så blir en helt ny opplevelse. Noen som har vært på Bora Bora før? :)
Til forsiden