Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angstangstangstredselkvalme&pine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angstangstangstredselkvalme&pine

mai 12 2013 - 13:27
Så har denne helgen passert også. I aller største møiligen tystnad. Alt for mye tid til å gjøre det som ikke er bra for meg. Tenke, gruble og grave meg ned i elendigheten. Ikke har jeg greid å komme meg ut heller for hva skal jeg utenfor døra å gjøre? Blir jo bare konfrontert med at "alle andrelykkes og har det bra og har en sosial helg før de skal på jobb igjen ".
Jeg er så livredd. For at jeg ikke skal greie å få meg jobb igjen. Økonomisk trygghet. Komme meg ut av dette stedet jeg bor på som bare gjør alt så mye verre.
For at jeg ikke skal greie å etablere et sosialt nettverk med noen som bryr seg om meg som jeg kan bry meg om. Le med. Gjøre ting med.
Våknet opp tidlig idag - redd, reddere enn reddest. Og kvalm. Handlingslamma.
Vet at jeg må - bare MÅ innenfor svært kort tid greie å spise mat. Ta på meg et ansikt, en maske og komme meg på trening. Det eneste som gjør at jeg kan komme meg ovenpå nok til at jeg greier å svømme over til mandagen. Istedet for å drukne meg på denne søndagen og krabbe meg på land igjen med hangover og en tungere uke enn nødvendig imorgen.
Til forsiden